Zirvede Haber

HALK OZANI NESİMİ DİYİYOR Kİ?

HALK OZANI NESİMİ DİYİYOR Kİ?

İYİ Partili Zafer Milli’den ozan çıkışı! Milli; “Hani bir laf vardır; “biniyoruz bir alamete, gidiyoruz ?????”. Aylardır bir ekonomik belirsizlik ile ülke halkımız kıvranıyor. Parası olan da, olmayan da dövizle ilgili öngörülerde bulunuyor. İş insanlarından üretime, ihracata dönük hiçbir yatırım planlama açıklaması yok. En kötü ortam bile BELİRSİZLİKTEN İYİDİR. Evet reis gizli bir swap uygulamasıyla DÇM faizini artırarak dövize belli bir kur ayarı verdi amma, bu faiz dar gelirliden alınıp parası olana verilen ters bir mantık….? Hani NAS DİYİYOR YA? Bazan da da ters köşe yapıyor. Ne de olsa eski topçu.

İhracatçı ters köşeden gol yedi, istikrarsızlıktan korkup parasını dövize yatıran zarar etti. Bu insanlar vatan hainliği ile suçlanıyor YAZIKTIR EFENDİLER. Bunlar bizim insanımız. Vatandaşım sosyal ve ekonomik güvencesini sağlamak SİZİN göreviniz. Hükümet olmanın icabı budur. Yanınızdaki vatandaşın halinden anlamayan bir stepne ile günü kotarmaya çalışıyorsunuz.
Dış basını takip ediyorum. Hayra alamet bir ön görü yok. Tabi hemen DIJ güçler dediniz. Hani NESİMİ dedi ya? “Gah çıkarım gök yüzüne seyreylerim alemi, gah inerim yer yüzüne seyreyler alem beni” kafanızı kaldırın, sırça köşkten çıkın EFENDİLER!!!! seyr eyleyin ekmek kuyruğunu, pazar yerlerinin son saatlerini. Çıbanın üstüne bir yara bandı vurdunuz, cerahat içerde. Vucut ısısı yükseldi. “GELİYOR SERT BİP POYRAZ” Benden söylemesi.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ