Zirvede Haber

Uyumayacaksın! Uyursan Ölürsün!

Uyumayacaksın! Uyursan Ölürsün!

İYİ Partili Zafer Milli’den dış politikaya asırlık ayar! Milli; “ORTADOĞU ve BOP; BOP projesi İSRAİL’in yaşam stratejisidir. İSRAİL bölgede yaşayabilmesi için refleks oluşturmaktadır. BOP anayasasının beş temel maddesi mevcuttur. ORTADOĞU’daki tüm devletler TÜRKİYE dahil;
1- Toprak parçası olarak,
2- nufüs olarak,
3- askeri güç olarak,
4- ekonomik olarak,
5- siyasi güç olarak, İSRAİL’den küçük olacak.

Bu şartlar altında tüm devletler parçalanacak, tek güç İSRAİL olacak. Bu günkü konjöktür de bölge ülkelerini her hangi bir askeri güçle işgal edip parçalamak imkansızdır. Peki nasıl olacak?
Bölge ülkeleri demokrasi ve hukuk dışına sürüklenerek belli bir zümrenin hakimiyeti sağlanacak. Büyük kaynak zenginliğine rağmen bölge ülkeleri yolsuzluk, hırsızlık ve yanlış idare sistemiyle iç kargaşaya sürüklenerek iç çatışmaya ve bölünmelere açık olacak. Eğitim, tarım, hayvancılık ve sanayi geri bırakılarak ülkeler fakirleştirilecek iç huzursuzluk oluşturularak ÜLKE’lerin iç savaş yolu ile parçalanması sağlanacak. (Suriye, Irak, libya, cezair örneğindeki gibi. ). Bu projeye atlayan çok sazanlar var. Çözüm; uyumayacak, toplumu bilgilendirip milli iradeyi hakim kılacağız. ” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ