Zirvede Haber

VİCDAN, VİCDAN, VİCDAN… ALLAH’TAN KORKUN.

VİCDAN, VİCDAN, VİCDAN… ALLAH’TAN KORKUN.
Geçmiş dönem CHP Parti Meclis Üyesi Güler Buğday’dan günün çarpıcı tespiti. Buğday; “Zor bir karar oldu ama sakin yalnızlığımı ve dert ortağım denizimi bırakıp sonunda Bursa’ya döndüm.
Daha doğrusu buna biraz mecbur kaldım.
Uykusuz gecemde sanal medyadaki haberleri okudum, çıldırtan ve isyan ettiren haberleri tekrar tekrar dinledim ve inanın mantığım durdu.
Bu acımasız, vicdansız, duyarsız ve insanlığını yitirmiş iktidar karar vermiş; tüm toplumun akıl sağlığını bozup dolan hapishanelere paralel olarak halkı tımarhanelere dolduracaklar.
Bu nasıl bir akıl yitirme hali?
Eyyyy Yetkililer, hakın parası ile saltanat sürenler.…
“Vicdan, vicdan, vicdan…
İnsandan utamıyorsunuz bari istismar ettiğiniz, yıllardır insanları kandırıp kendinize güç ve varsıllık sağladığınız Allah’tan korkun.
Nasıl bir çılgınlık içindesiniz?
Nasıl bir savrulma ve ihtiras içindesiniz, daha doğrusu nasıl bir doyumsuzluk içindesiniz?
Hadi bir avuç ahlaksız kişi ile ülkeyi talan edip iflasa sürüklendiğiniz için korkudan daha da gaddarlaştınız.
Suç işlediğiniz için korku imparatorluğu kurdunuz.
Sizlerin vicdansızlığını anlayabiliyorum.
Sizler bu haram düzeni bitmesin ve sizlerin saltanatı sürsün istiyorsunuz!!!!
Ancak ülkeyi batıran, iflas ettiren, dış dünyada saygınlığımızı iki paralık eden ve cehaletinizden ülkeyi değil ama doları uçurup, paramızı pul eden Tek Adam Şahsın Devletine hala destek olan aslında karnı aç geleceği çalınmış çaresizleri anlayamıyorum…
Ben hergün ülkemin ve halkımızın içine düşürüldüğü çaresizliği, yaşanılan zorlukları özelliklede açlığı ve mağduriyetleri yazıp anlatıyorum.
Ben daha nasıl anlatayım bu karanlığa gidişi?
Dostlar, Canlar, Yoldaşlar, Arkadaşlar ve AKP karanlığına su taşıyan karnı aç çocuklarının geleceği ellerinden çalınmış mağdur ama kandırılmış İnsanlar.
Hepimiz ülkedeki her alandaki çılgınlığı ve vicdansızlığı, insafsızlığı ve gaddarlığı yaşıyor, görüyor ve şaşkınız.
Sevgili Dostlar, bizler yıllarca sokaktan gelen tanımadığımız insana soframızda yer açan, ekmeğini paylaşan ve kimseyi aç açıkta ve ortada bırakmayan insanlardık.
Anadolu’nun misafirperverliği tarih boyu en önemli hasleti olarak bugünlere gelmişti…
Şimdi ne oldu benim ülkemde bir avuç açgözlü, doyumsuz, vicdansız “Allahtan korkmaz kuldan utanmazın” ihanetinde halkımız kuru ekmeğe muhtaç olundu?
Artık asgari ücretle geçinmeye çalışan insanlar ve o olanağı da bulamayanlar, çok zor koşullarda okumaya çalışan yavrularımız bir çay ve simitle de karınlarını doyuramayacaklar.
Ben artık tek şey tavsiye edeceğim.
Ülkeyi yönetenlerin, sorumlu yerlerde görev yapanların her sene yeniden güvenilir kurumlardan “Akıl Sağlığı” raporu almaları şart olmuştur.
Aksi düşünülemez.
Ülkemizde artık yarım simit satılıyor.
Onu bile alamayanların vebali, günahı bu sahte dindarların, “Allah ile kandıranların” üzerine olsun.
Bu halk asla bu vampirlere ve soygunculara haklarını helal etmesin.
Sevgiyle, saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile özgür bir yaşam ve hakça paylaşılan bir düzende yaşayalım ve yaşatalım.”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ