Zirvede Haber

Esnaf Kaderi ile Baş Başa Bırakıldı! Gelecek Günleri Karartıldı!

Esnaf Kaderi ile Baş Başa Bırakıldı! Gelecek Günleri Karartıldı!

“Esnafımıza 3000 ile 5000 TL lik hibe edeceğiz dediler yetmez ama peki derken birde baktık ki; gece yarısı kimseler duymadan özel tüketim vergisine %54, %78 ve %%189 olmak üzere üç farklı zam yaptılar!” tepkinin adresi Gelecek. Gelecek Parti Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız; esnaf dosyasını masasına taşıdı.

Başkan Yıldız; “Esnafa gelen toplamda 4 milyarlık desteği birde baktık ki; geri alıverdiler. Böylelikle milletimizin cebinden tam tamına 20 milyar TL geri alındı! 4 verip 20 almak, helede esnaf bu haldeyken hiç olmuyor Gelecek Partisi olarak İktidara açık çağrıda bulunuyoruz hiç değilse son zamlarla topladığınızı esnafa geri verin! Esnafa 5000 TL yerine 20.000 TL 3000 TL yerine 12.000 TL hibe edin. Milletimizin, Esnafımızın buna çok ihtiyacı var! Gelecek Partisi olarak Milletimiz Vergisinin takipçisiyiz.

Hükümet yetkililerine “Bursa’dan Sesleniyoruz” 2021 İtibari ile Bursa’da 1775 esnaf iflas etti Salgının en başından itibaren kısıtlamalar karşısında en çok mağdur olan esnaf grubunun başında olan lokanta, kafe vb. yeme içme sektöründe ise iflaslar ve intiharlar artmaya devam ediyor Esnaflara en son verileceği açıklanan 3 bin ve 5 bin TL’lik hibeler yaklaşık 15 aydır kapalı olan esnafımızın gelir kaybını, biriken kira ve faturalarını karşılamaktan oldukça uzak. Evet durum ortada esnafımız çok zor durumda, yeter artık esnafımızın sesini duyun. Daha fazla mağduriyet yaşanmasın. Gelecek Partisi olarak esnafımızın sesi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ