Zirvede Haber

MHP’li İsim İddiaların Peşini Bırakmıyor

MHP’li İsim İddiaların Peşini Bırakmıyor
MHP’li isim Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz’a 12 gündür neden kamuoyuna açıklama yapmadığını sordu. MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden; “Belediye bünyesine hibe olduktan sonra kaynak ayırdığın şirket tek bir delikli kuruşu Mudanya Halkına kazandırmadan Siz ve Meclis üyelerinizden bazılarının oturdukları yerden maaş almaya başladıkları iddia ve söylentilerinin doğru olup olmadığına ilişkin sorularıma henüz bir cevap veremediniz?
Eğer amacınız geçen zaman içinde Mudanyalı tüyü bitmemiş yetimin hak ve hukukunu ilgilendiren bu konuyu unutturmaksa emin olun bu haksız kazançları gündemde tutmaya kararlıyım.
Eğer bu iddialar doğru değilse böyle haksız bir maaş ödemesinin olmadığını belgeleriyle çıkın Mudanyalılara açıklayın. Hem böylelikle 2014’te verdiğiniz seçim vaadinizi de gerçekleştirirsiniz. Ne demiştiniz Mudanya Belediyesi Şeffaf Yönetilecek. Belediye hesaplarını kapıya asacağız tüm vatandaşlarımız görecek. Sn. CHP’li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz sizin parti programınızdan haberiniz var mı? Varsa neden parti programınızı yerelde iktidar olmanıza rağmen görmemezlikten geliyorsunuz? Yoksa aslında siz CHP’li değil misiniz?
Ve ya dediğim dedik öttürdüğüm düdük mü diyorsunuz?
Bakın ben size partinizin yürürlükteki programını hatırlatayım.
Belediye şirketleri yeniden ele alınacaktır: Belediye şirketleri kolay, keyfi, kuralsız ve denetimsiz para harcayan bir yapı olmaktan çıkarılarak; belediyelere verilen her türlü görevi şirketler aracılığı ile yapma yolu KAPATILACAK ve zorunlu hallerin dışında YENİLERİNİN KURULMASI ÖNLENECEKTİR.” ifadelerini kullandı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ