Zirvede Haber

Bursa’daki Belediye Yatırımları İçin Bakanlık Kapısı Önünden Ayrılmayan Aktaş’ı Muş’a Götürdüğü Belediye Hizmeti İçin Ayakta Alkışlıyoruz!

Bursa’daki Belediye Yatırımları İçin Bakanlık Kapısı Önünden Ayrılmayan Aktaş’ı Muş’a Götürdüğü Belediye Hizmeti İçin Ayakta Alkışlıyoruz!

Bursa Büyükşehir’in şehre kazandırılacak olan hizmetler nedeni ile Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın 7/24 Bakanlık kapısında adeta kurşun askere dönüşmesi muhalefet cephesi sürekli eleştiriyordu. Bugün de sert bir eleştiri İYİ Cephesinden geldi. İYİ Parti Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Büşra Şahin; Aktaş’ın Muş’a kazandıracağı sosyal tesis için sert bir çıkış yaptı. Şahin; “ Yıllardır bitirilemeyen T2 hattı dururken, Hindistan trafiğini aratmayan kent trafiği sorunu ayyuka çıkmışken, Osmangazi okuldan yoksun, Yıldırım hizmetsizlikten Liberya’ya dönmüşken, bakanlığın yapabileceği işleri üstlenen Sn. Alinur Aktaş’ı hayretle izliyoruzBursa çöküyor sayın Aktaş ne yazık ki; kilometrelerce uzakta olan bir vilayetteki bir sıkıntıya derman olmaya çalışıyor! Doğal Afetler için bile belediyenin kaynaklarını minumum düzeyde tutan sayın Aktaş’ın bu yatırımı nasıl gerçekleştirdiğini de anlamakta güçlük çekmekteyiz. Bursa’da sürdürülen tüm yatırımlar Bakanlık kanalı ile gerçekleştirildiği, belediyenin metelik için çalmadığı kapı kalmadığı bir dönemde kilometrelerce uzakta nasıl böylesine gösterişli bir yatırıma imza atacağını zaman içinde hep birlikte göreceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ