Zirvede Haber

YILDIZ, YÖNETİCİLER HALKTAN KOPUK, ESNAF KAN AĞLIYOR

YILDIZ, YÖNETİCİLER HALKTAN KOPUK, ESNAF KAN AĞLIYOR

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ; “hem iktidarın hem de yerel yönetimlerin esnaftan ve de halktan kopuk olduğunu gördük” dedi.

Yıldız yapmış oldukları esnaf ziyaretleriyle ilgili izlemini gazetemizle paylaştı. Başkan Yıldız, esnafın derdini dinlediklerini bir nebze de olsa dertlerine derman olmayı hedeflediklerini belirten Yıldız devamında şunları söyledi.

HEM İKTİDAR HEM YEREL YÖNETİCİLER HALKTAN KOPUK

“Yapmış olduğumuz ziyaretler kapsamında, farklı iş kollarına sahip bir çok esnafımızı ziyaret ettik ve ziyaret etmeye de devam edeceğiz. Bu ziyaretler esnasında hem iktidarın hem de yerel yönetimlerin esnaftan ve de halktan kopuk olduğunu gördük. Bir baba şefkati ile milletin arasına karışıp, esnafı ziyaret edip dertlerini dinlemeleri gerekirken tam aksine onlardan uzak kalmışlar. Bu sebeple halkın ve esnafın sorunlarını çözmek bir yana bu sorunlardan haberdar olmanın bile mümkün olmadığının farkında değiller.”

ESNAF KAPALIYKEN AYNI ÜRÜNÜ SATAN AVM’LER AÇIK

“Özellikle, esnafın kapalı olduğu zamanlarda aynı ürünleri satan maketlerin açık olması çok büyük mağduriyet oluşturmakta. Biz kimseyi  incitmek için değil, yanlışların ortadan kalkması için bunları söylüyoruz. Hem ekonomik kriz hem de Kovid19 sürecinde hem esnafımız hem de halkımız maddi ve manevi  büyük sıkıntı yaşamakta.”

SAADET İKTİDARINDA ÇÖZÜLEMEYECEK SORUN YOK

“Bu sıkıntılardan kurtulmanın tek yolu, Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi’nin iktidar olmasıdır. Bu ülkenin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur ve Saadet Partisi’de bu sorunları çözecek bilgi, birikim ve tecrübe mevcuttur.” şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ