Zirvede Haber

SÜKÜT İKRARDAN GELİR

SÜKÜT İKRARDAN GELİR

MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Bülent Erden, Mudanya Belediyesi zabıtaları tarafından şiddet uygulandığı iddia edilen Ferruh Şaş ile ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Yapıcı üslubu ile konuya ilişkin paylaşım yapan Erden,  “Sayın Mudanya Belediye Başkanı ” SÜKÜT İKRARDAN GELİR “ diyerek Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı yaşananlarla ilgili olarak hassasiyete davet etti.

Mudanya’nın her sorununa yapıcı tavrı ile sahip çıkan MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Bülent Erden, bu defa da Mudanyalı Ferruh Şaş’a zabıta tarafından şiddet uygulandığı iddiası üzerine sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Bülent Erden’in paylaşımı şöyle:
Ferruh Şaş, mudanya.gen.tr’de Öner Kıran’ın sorularını yanıtladı.

“Sayın Mudanya Belediye Başkanı

” SÜKÜT İKRARDAN GELİR “

Anlamı,

Bir kimse kendisine yöneltilen itham ya da yargıya sözlü olarak yada kaş, göz işaretleriyle karşılık vermiyorsa ” evet ” diyor sayılır.

Birçok konuda olduğu gibi bu konuda da bir beyanınızı duymadık, kaş göz işaretinizi görmedik.

Ferruh Şaş beyin ifadelerinde eksik, yanlış varsa, gerçeği tam anlamıyla yansıtmıyorsa size bağlı bir kurumun görevlileri zabıta personelini zan altında bırakmayın. Kamuoyunda önyargı oluşmaması adına gereken açıklamayı yapın.

Ferruh Şaş beyin ifadeleri tamamen gerçeği yansıtıyorsa temas kurup gönül alın, kamuoyu ile paylaşın.

Bu tür bir olumsuzluğun tekrarlanmaması adına zabıta personel kadrosunda eğitim eksiklikleri başta olmak üzere gerekenlerin yapılmasını sağlayın, hassasiyetle gereken tedbirleri aldığınızı kamuoyu ile paylaşın.

Sizin ve Belediye personelinin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Saygılar.

Bülent Erden

MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi

Grup Sözcüsü

Not,

Suskunluğunuz ikrardan değil de birini, bir kesimi, çekirdek çevrenizin dışındaki herkesi umursamamaktan kaynaklanıyorsa, 2014 ve 2019 da maalesef umursandınız, gelecek genel ve yerel seçimlerde de umursanmak isteyeceksiniz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ