Zirvede Haber

Yıldırım’a Yapılması Düşünülen Hastaneleri “Rafa Kaldırıldığını” İma Etmek İktidarın Entübe Olduğunun En Kuvvetli İşaretidir!

Yıldırım’a Yapılması Düşünülen Hastaneleri “Rafa Kaldırıldığını” İma Etmek İktidarın Entübe Olduğunun En Kuvvetli İşaretidir!

700 bine kafa tutan nüfusu ile Bursa’nın en büyük ikinci ilçesi konumunda olan Yıldırım’da etkin siyaseti ile dikkatleri üstüne çeken İYİ meclis üyesinden optimal çıkış! İYİ Parti Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Serkan Beklen; “Sağlık alanında Hükümet odaklı yatırımlar yakın radarımızda. Şehir Hastanesi halen raylı bağlantısı yapılamamasının faturasını en çok Yıldırımlı hemşehrilerimiz ödüyor. İlçede orta ölçekte kalan tek hastane kompleksimiz şimdi ismi Yüksek İhtisas olan ve içinde 3 hastane binasını barındıran kompleks. İlçenin Ankara Yolu altı olarak vatandaşlarımız arasında bilinen bölge içinde acilen bir hastane yapılması lazım. Çevre Yolu bağlantısı nedeniyle Samanlı’daki 680 dönümlük arazi daha önce iktidar tarafından düşünülmüştü. Her ne hikmetse bu düşünce okuspokus olup bir anda uçtu gitti! 9 yıl boyunca dediler ki; “Biz buraya 650 yataklı bir kompleks kuracağız. Bu kompleks ile hem Yıldırımlıları hemde Gürsu-Kestel’de yaşayan vatandaşlarımıza yakınlaşacağız.” Onlar bu vaatleri verirken bizde muhalefet olarak dedik ki; bu arazi dere taşkın alanında, bina yapılacak ise bunu da göz ardı etmeyin. Bu önerimiz üzerine 1,5 yıllık bir teknik çalışma sonrası, şimdi planladıkları yer olan ve de birkaç ay önce bile üstüne basa basa vaat ettikleri yerde hastane yapılacağını duyurmuşlardı. Şimdi ise Yıldırım ve Osmangazi’de yeni bir sağlık tesisi yapmayacaklarını söylüyorlar. Bu hadise bile iktidarın Bursa gerçekliğinden ne kadar uzakta olduğunu gösteriyor. Demek ki; vatandaş şehrin kilometrelerce uzağına yapılan hastane binasına ulaşıncaya kadar canıyla cebelleşecek!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ