Zirvede Haber

YENİŞEHİR’DE İYİ PARTİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

YENİŞEHİR’DE İYİ PARTİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı olduktan sonra teşkilatlanma çalışmalarına önem veren ve partiye üye kazandırmak için ciddi çalışmalara imza atan Ercan Özel’in ve yönetim kurulu üyelerinin yoğun gayretleri sayesinde sadece birkaç ay içerisinde Yenişehir’de 252 kişi İYİ Parti ailesine katıldı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Özel: “İYİ Parti çığ gibi büyüyor”

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel yaptığı açıklamada; “Üç yıl önce partimizi Yenişehir’de kurmaya çalışırken bize kimse yerini vermek istemiyordu, ilk kongremizde Kur’an okutmaya hoca dahi bulamıyorduk ama bugün geldiğimiz nokta bizleri çok sevindiriyor. Biz milletin değerleri ile özdeşleşmiş, Onların sıkıntıları karşısında neler yapılacağını bilen insanlarız. Bizler siyaseti koltuklarda oturarak değil, halkın ayağına giderek, onlarla bütünleşmeyi başararak yapan bir partiyiz. Şuan Yenişehir’in tam merkezinde bulunan yeni ilçe binamızda her gün onlarca vatandaşımızı ağırlıyor, sorunlarına çözüm buluyoruz. İyiler ailesinin bütün mensuplarının kararlılığı, Yenişehir’de İYİ Partiyi bir cazibe merkezi haline getirdi. Bizlere ne mutlu ki! Üye sayımız kadınlar ve gençler ağırlıklı olmak üzere her geçen gün çığ gibi büyüyor” dedi. 

Pandemi şartlarına dikkat ederek mahalle ziyaretlerini sürdüklerini ifade eden Özel; “ Biz seçimlerden önce bir söz verdik, sahada olacağız, çalışacağız, sizlerin dertlerinizi dinleyeceğiz dedik. Vatandaşlarımız bizi sahada gördüğü zaman şaşırıyor ‘seçim mi var?’ diye soruyor. Seçim olmadıkça vatandaşımızın kapısı çalınmamış, yanına gidilmemiş. Biz bu algıyı değiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Millet bizi çağırıyor dedik, şimdi bu çağrıya kulak veriyoruz Yenişehir’imizin gidilmedik mahallesini, dinlenmedik sorununu bırakmayacağız. Tüm teşkilatlarımızla birlikte milletimizin her sesine kulak vereceğiz’ diye konuştu. 

SEÇMEN: “İKTİDARIN EN BÜYÜK ALTERNATİFİ İYİ PARTİ OLDU.”

Her geçen gün iyiler kervanına katılanların sayıları artıyor. Gittiğimiz mahalleler de vatandaşlarımızın bize gösterdiği teveccühe minnettarız. Ziyaret ettiğimiz yerlerde seçmenin; “Artık siyasette alternatifsizlik söz konusu değil yapmış olduğunuz çalışmalarla, mevcut iktidarın en büyük alternatifi İYİ Parti’dir. Göreceksiniz ilk seçimlerde büyük bir oy patlaması yapacaksınız” sözleri teşkilat mensuplarımızın çalışma azmini daha da artıyor.” dedi.

Açıklamasında, İYİ Parti’nin Yenişehir’i karanlıktan aydınlığa çıkaracak bir güneş olduğunu ifade eden Özel; “Güneş herkese eşit doğar ve herkesi eşit ısıtır. Güneş hiçbir ayrımcılığa izin vermeyen birleştirici bir güçtür. Yeni üye olan hemşerilerimizin bu desteği bizlerin ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Birlikte hem Yenişehir’imiz hem de Bursa’mız için çok güzel şeyler yapacağız.” Dedi.

İYİ PARTİ YENİŞEHİR’DE UMUDUN ADI HALİNE GELDİ.

İlçe Başkanı Ercan Özel siyasetin umut ile yapıldığını belirterek, “Umudu olan insan inanç yüklüdür. Geleceği umut kurtarır ama inanç inşa eder. Yenişehir’de her geçen gün ailemizin sayısı artıyor, aramıza katılan her bir yeni üyemiz kadim milletimizin önemli bir ferdidir. Milletimize hep inandık ama ilçemizde gençlerimizin, kadınlarımızın, çiftçilerimizin uyanışını ve adaletli muhakemesini gördükçe daha da coşku ve inanç ile doluyoruz. Yenişehir’de İYİ Parti denince akla umut geliyor ve bu bizi oldukça heyecanlandırıyor.” dedi.

Başkan Özel, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin üniter yapısıyla, kurucu değerleriyle, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kadim devlet gelenekleriyle, milli ve manevi değerleriyle, bayrağıyla, demokrasi ve hukukun üstünlüğüyle sorunu olmayan tüm Yenişehirli hemşerilerimin desteklerini bekliyor, değerli hemşerilerimi, her geçen gün daha da büyüyen İYİ Parti saflarına davet ediyorum. Gelecek iyi olacak. İktidarımız yakındır” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ