Zirvede Haber

NİLÜFERE TÜRKÇÜ BAŞKAN

NİLÜFERE TÜRKÇÜ BAŞKAN

Zafer Partisi Bursa Nilüfer İlçe Başkanlığına Işıl ESGİN atandı.

İYİ Partiden ayrılarak Zafer partisini kuran Prof. Dr. Ümit Özdağ Parti teşkilatlanmasına son hızla devam ediyor.

Teşkilatlanmalarında kadınlara önem veren ÖZDAĞ, Gemlik’ten sonra Bursa Nilüfer ilçesine Türkçü söylemleriyle tanınan Ötükenden Kızıl Elmaya Dernek başkanı Işıl Esgin’i atayarak Kadınlara ve Türkçülüğe önem verdiğini bir kez daha ortaya koydu.

Mazbatasını alan Zafer Partisi Bursa Nilüfer İlçe Başkanı Işıl Esgin yaptığı açıklamada;

” Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum, böyle öleceğim. Türk birliğinin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum.”

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucusu Başbuğ Atatürk’ün rüyasını gerçekleştirmek biz Türk Milliyetçilerinin görevidir.
Bugün Doğu Türkistan, Türkçülerin yürek sızısı.. Kerkük, Musul, Telafer, Kırım, Güney Azerbaycan, Güney Türkistan , Türk Dünyasında kanayan yaralarımız. Kazakistan’da yaşananları birlikte izliyoruz.. Sadece izliyoruz!.
Hepsi, güçlü Türkiye bekler! Hepsi, güçlü Türk’ün uzatacağı eli bekler. Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü olmadan, TÜRK Birliği güçlenemez.
Turanı hayalden çıkaracak olan, güçlü Türkiye’dir.
Ancak baktığımızda 20 yılda ekonomiden, tarıma.. İşsizlikten, eğitime. Adalet ve yargı sisteminden, üretime, sanayi, dış politika, gençlerin ve kadınlarımızın sorunu iyiye gitmek bir yana, çöküşe geçmiştir. Şu anda ulusumuz ciddi ekonomik sorunlarla karşı karşıya ve geçim derdindedir.
Tüm bu sorunlar çözülmeden güçlü Türkiye den söz edilemez.
Son yıllarda ulusumuzun en büyük sorunu, sığınmacı sorunudur. Yurdumuz net bir şekilde istila edilmiştir!. Türk adıyla kurulmuş öz yurdumuzda, sığınmacıların yaptığı Arap ırkçılığı, ilkellik ve şiddet karşısında Türk kendisini azınlık hissetmeye başladı.Basbuğ Atatürk “Türkiye Türklerindir” demiştir, şu anda neredeyse Türkiye mültecilerin!.. Mülteci istilasına uğrayan Türkiye’nin, paralel olarak ekonomisi de kötüye gitmekte ve Türk ulusu kutuplaşmaya itilmektedir.
Bursa da sığınmacı istilası en yüksek illerimizden. Bursa’da çarşambada Türkçe tabela görmek imkansız.
Kent Meydanı, Altıparmak, Çarşamba, Şamistan görünümünü almıştır. Dünyanın hiçbir yerinde sığınmacılara vatandaşlık verilmezken, Türkiye de mültecilere hukuksuz bir şekilde tanınan ayrıcalıklarla , her kurumda varlıklarını sürdürmekteler.

Türkçü bir parti olarak Türk ulusunu kucaklayacağına inandığım partimizin genel başkanı sayın Ümit Özdağ’ın Türkçü duruşu, Türk düşmanlarına karşı takındığı net tavır, partimizi kurarken Türk ulusu için verdiği net mesajlar, yapacaklarımızın göstergesidir.
Sığınmacıların gönderilmesi ile ekonomik rahatlama, askeri okulların ve köy okullarının yeniden açılacak olması ulusumuz için önemlidir. Sadece 6 milyon sığınmacının gönderilmesi ile 2 milyon Türk gencine iş imkanı sağlanacak ve geçici sığınmacıların yükselttiği kiraların düşmesi ile özellikle öğrenciler rahatlayacaktır.Partimizin eğitim tarım ve sanayi projeleri, üreten Türkiye özlemine son verecektir.

Tarihimizin dönüm noktalarından büyük taarruzun başladığı 26 Ağustos 2021’de Prof.Dr. Ümit Özdağ önderliğinde kurulan, ulu Türk Irkının kutlu zafer günü olan 30 Ağustos 2021 tarihinde duyurulan Zafer Partisi, yüreği Türklük için çarpan Türk Milliyetçilerinin ulusumuza hizmet edebileceği Türkçü bir partidir. Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçilerinin buluştuğu kutlu bir otağ olan Zafer Partisi “bilim, birlik ve barış” yolunda aydınlık geleceğimizin habercisidir.

“Biz doğrudan doğruya milletseveriz ve Türk milliyetçisiyiz.” diyen ulu önder başbuğ Atatürk’ün yolunda, Türk Milleti için çalışmaya hazırız. Ulusumuza, parti programı çerçevesinde net mesajlar veren genel başkanımız sayın Ümit Özdağ önderliğinde Türk ulusunu yeni zaferlere götürecek olan partimiz, Türk Dünyasının da umudu olacaktır.
Yüce Türk ulusu günü gelince tercihini; Çinin toprak bütünlüğüne saygı duyan değil, işgal altındaki kadim Türk topraklarına sahip çıkan liderlerden yana kullanacaktır.

Zafer Partimizin kurucusu, Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın söylediği gibi Türklük ile, Cumhuriyet ile, Atatürk ve ilkeleri ile sorunu olan herkesle bizim de sorunumuz var. Atatürk ilkelerinden ödün vermeyeceğiz. Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçilerini davet ettiğimiz Zafer Partisinde, Türk’ü öz yurdunda ezdirmeyeceğiz!
Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı olarak, 484.832 nüfuslu Nilüfer ilçesinde yaşayan herkese ulaşacak, sorunlara çözüm getireceğiz.
Zafere giden yol bilgi, cesaret, kararlılık ve Türklük bilincinden geçecektir. Yüce Türk ulusu zafere çizgisi net, kararlı ve cesur Zafer Partisi ile ulaşacaktır.
Zafere giden yol, emek ister. Bu emeğe katkı sunacak Türk milliyetçilerini partimize davet ediyoruz. Tanrı Türk’ü Korusun ve Yüceltsin. ” dedi.

Işıl Esgin’in mazbata törenine Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Şahsuvaroğlu Gemlik ilçe Başkanı Nilüfer Toprakçı , Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Bursa Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcımız Mahmut Kara katıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ