Zirvede Haber

Sokağa çıkma yasağı başladı!

Sokağa çıkma yasağı başladı!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele çerçevesinde Türkiye genelinde bugün 20.00 ile yarın 05.00 saatleri arasında uygulanacak olan sokak kısıtlaması başladı.Dünya genelinde koronavirüs bilançosu giderek ağırlaşırken, Türkiye de hızla artan vaka sayısına karşı yeni tedbirleri cuma günü itibarıyla devreye soktu. Türkiye genelinde 81 ilde sokağa çıkma kısıtlaması ikinci gününde saat 20.00’da başladı. Kısıtlama yarın (23 Kasım) saat 05.00’da sona erecek.

Sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı 20.00 itibarıyla restoran, kafe, pastane gibi yeme-içme mekanları da telefonla ya da online siparişle paket servis hizmeti veriyor.

22 KASIM KORONAVİRÜS TABLOSU

Türkiye’de son 24 saatte koronavirüsten 139 kişi yaşamını yitirirken toplam can kaybı 12 bin 358’e yükseldi. Bugünkü hasta sayısı 6 bin 17, ağır hasta sayısı 4 bin 217, iyileşen hasta sayısı ise 3 bin 812 oldu.

Günlük koronavirüs tablosunu paylaşan Bakan Koca, “Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaşımına, “Bugün tespit edilen 6.017 hastamız var. Tedbirler ve kısıtlamaların yakın zamanda netice vermesi için kurallara sıkı sıkıya uymalıyız. Salgınla mücadelenin yöntemi asırlardır değişmedi: el Temizliği, Maske ve Mesafe. Sevdiklerimiz için tedbirlere uyalım.” ifadesini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ