Zirvede Haber

BIR DEMOKRAT BAŞKAN: SiBEL KOŞAN

BIR DEMOKRAT BAŞKAN: SiBEL KOŞAN

Turkiye’nin tarihine altın harflerle iz bırakan Demokrat Parti’nin aynı gelenekçi misyonunu bugünde sürdürenler var.

Turkiye’nin kalkınma lokomotifi olan Demokrat Parti mensupları bugünde ülke kalkınmasında gösterdikleri çabalarla Demokrat Parti’nin geçmişini aratmıyorlar.

Zaman zaman gerek görüşler ileri sürerek gerekse uyarılarda bulunarak iktidara yol gösteren Demokrat Partili’ler iktidarda olmamalarına rağmen sanki iktidarmış gibi ülke menfaatleri için çalışıyorlar.

Bu çalışkan Demokrat Partili’ler den biri de Bursa Mudanya Demokrat Parti Ilçe Baskanı
Sibel Koşan hanımefendidir.

Demokrat Parti Mudanya Ilçe Başkani Sibel Koşan demokrat parti milletimizin vazgeçilmezidir parolasıyla yola çıkmış özellikle kadın seçmenlere Demokrat Parti’nin geçmişten gelen hizmet misyonunu anlatıyor.

Tatli üslubu ve gerçekçi anlatımıyla seçmen kadınlar üzerinde etkili olan Demokrat Parti Mudanya Ilçe Başkanı Sibel Koşan Demokrat Parti’nin
Il Başkanlığı başta olmak üzere Bursa’daki bütün teşkilalarıyla uyum içinde calışiyor.

Güler yüźü ve sempatik tavırlarıyla toplum katmanlarında sevilen ve saygı duyulan bir sima olan Demokrat Parti Mudanya İlçe Başkanı Sibel Koşan bu tavırlarıyla seçmen nezdinde demokrat parti sempatizanlarıni artırıyor.

Önümüzde yapılması muhtemel bır erken seçımde Demokrat Parti’nin oy potansiyelinin yüzde artışına katkılar sağlayacak bu çalışmaları ile Başkan Sibel Koşan üstlendiği ilçe başkanlığı misyonunu layıkı ile yerine getiriyor.

Mudanya Demokrat Parti İlçe Başkanı Sibel Koşan yapılması muhtemel bir erken seçımde beklenenin üstunde bır başarı elde edecegı görüşünde.

Başarı tesadüfi değildir görüşünde de olan Başkan Sibel Köşan “çalışmak başarıniñ anahtarıdir” diyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ