Zirvede Haber

Ufuk Cömez, AK Parti Bursa Osmangazi’de güven tazeledi

Ufuk Cömez, AK Parti Bursa Osmangazi’de güven tazeledi

AK Parti Bursa’da Mart ayında başlayan ve pandemi nedeniyle ara verilen ilçe kongreleri devam ediyor.  Pandemi önlemlerinin yoğun olarak alındığı kongrelerde bu hafta Osmangazi, Yıldırım ve Orhangazi ilçelerinin başkanları seçilecek. Program çerçevesinde Osmangazi İlçe Kongresi bugün Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Geçen hafta Mudanya ve İnegöl ilçelerindeki kongreleri tamamlayan AK Parti, Osmangazi, Yıldırım ve Orhangazi ilçelerinin de kongrelerini bitirdiğinde Bursa’da 17 ilçenin kongresi tamamlanmış olacak. Pandemi önlemlerinin yoğun olarak alındığı kongrelerde bu hafta Osmangazi, Yıldırım ve Orhangazi ilçelerinin başkanları seçilecek.

“KONGREYE YOĞUN KATILIM”

Osmangazi ilçe kongresine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Önceki Dönem İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Osman Mestan, Atilla Ödünç, Ahmet Kılıç, Emine Yavuz Gözgeç, Zafer Işık katıldı. Milletvekillerinin yanı sıra AK Partili Belediye başkanları, AK Parti İl Yönetim Kurulu katılım sağladı.

Divan Başkanı olarak TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve AK Parti Trabzon milletvekili Muhammet Balta seçildi.

“İNANDIĞIMIZ YOLDA OSMANGAZİ’DE DE, BURSA’DA DA TÜRKİYE’DE DE HEP BERABER YÜRÜYECEĞİZ”

Divan Başkanı seçilen Muhammet Balta, “İnandığımız yolda geri adım atmadan yürüyoruz bugün burada da görüyoruz ki yıllar geçmiş olmasına rağmen heyecanımız ve liderimize bağlılığımız giderek artıyor. İnandığımız yolda Osmangazi’de de Bursa’da da Türkiye’de de hep beraber yürüyeceğiz” dedi ve kongreyi başlattı.

“AK PARTİ TEŞKİLATINDA YER ALMAK ÜLKE GELECEĞİ HAKKINDA BÜYÜK SORUMLULUK ALMAK DEMEKTİR”

Osmangazi mevcut ilçe başkanı Ufuk Cömez, yaptığı konuşmada, “Bugün ilçemizin kongresini gerçekleştirmek için bi aradayız. Bugüne kadar hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki çok daha büyük kalabalıklarla bu kongreleri yapalım ama malum pandemi dönemindeyiz. Salgın nedeniyle hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza allahtan rahmet diliyorum. Belediyemiz ilk andan itibaren yaptığı çalışmalarla örnek olmuştur. Burada kuruluştan bu yana Ak Parti Osmangazi ilçe başkanlığı yapmış tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. AK Parti siyasette rüştünü ispat etmiş tarihe damgasını vurmuş bir partidir. Bu teşkilatta görev almak ülke geleceği hakkında büyük sorumluluk almak demektir. Türkiye için inandığımız yolda yürümeye devam etmeliyiz. Osmangazi’yi karış karış dolaştık, vatandaşlarımızla hep beraber olduk. Çalışmalarımızın karşılığını aldık Osmangazi ilk günden bu yana hep AK Parti demiştir. Bizlerin yanında olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“HEYECANIMIZ DA SORUMLULUĞUMUZ DA BÜYÜK”

Osmangazi Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaların yer aldığı kısa film gösteriminin ardından kürsüye Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar çıktı. Dündar yaptığı konuşmada, “Kongremiz hayırlı olsun bu vesileyle bugüne kadar hizmet etmiş tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, yeni seçileceklere de şimdiden başarılar diliyorum. Az önce izlediğimiz filimle şehir turunu bir icraat turuna dönüştürmüş olduk. Tüm dünya insanlık tarihinde görülmemiş bir pandemiyle savaşıyor. Osmangazi Belediyesi bu konuda yapabileceği her şeyi yapmaya ve Osmangazili vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor. Bu millet tarihte olduğu gibi bugün de küresel güç olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Heyecanımız da, sorumluluğumuz da büyük. Geçmişin en güzel şehrini geleceğin de en güzel şehri yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

“TÜM İLÇELERDE OLDUĞU GİBİ OSMANGAZİ’DE DE İNANDIĞIMIZ YOLDA SONUNA KADAR YÜRÜYECEĞİZ”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kongrede yaptığı konuşmada, “Bu davaya gönül vermiş herkese teşekkür ediyorum. 17 ilçemizde 1058 mahallemizde 31 Mart akşamından hep birlikte zaferle çıktık. Ulaşım, kentsel dönüşüm, tarım, turizm alanında çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. Bunları yaparken başta liderimiz sonrasında teşkilat mensuplarımızın desteğini alıyoruz. Burası tarihi şehir, buraya hizmet etmek bizler için büyük şeref. Yıllardır konuşulan ama hayata geçirilmeyen projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Biz hizmet yolundayız çünkü iç çekişmelerle zaman kaybetmek yerine millete hizmet etmek için canla başla çalışıyoruz. Bursanın tüm ilçelerinde olduğu gibi Osmangazi’de de inandığımız yolda sonuna kadar yürüyeceğiz” dedi.

“TÜRKİYE’NİN DÖRDÜNCÜ BÜYÜK İLÇESİ OLAN OSMANGAZİ ÖNEMİNİ HER ZAMAN MUHAFAZA ETMİŞTİR”

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, “Bugün içinizden çıkan bir kardeşiniz bu ilçede başkanlık yapmış bir yol arkadaşınız olarak aranızdayım. Türkiye’nin dördüncü büyük ilçesi olan Osmangazi önemini her zaman muhafaza etmiştir. Kurulduğumuz günden bu yana bize destek veren halkımıza ve çalışmalarını yürüten çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İşimiz zor, yolumuz uzun, gayretimiz tam. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

“BURSA BÜYÜRSE TÜRKİYE BÜYÜR”

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, “Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. ‘İnandığın yolda yürü’ sloganıyla bugün Osmangazi ilçe kongremizi gerçekleştiriyoruz. Kurucumuz Osman Gazi’den ismini alan Osmangazi ilçemiz Bursa’mızda hem partimize hem genel başkanımıza büyük destek veren ilçelerimizden biri. Teşkilatımızı yürekten tebrik ediyorum. Bu süreçte bizlere destek veren tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. AK Kadrolar kongrelerimizi kendilerine yakışır şekilde tamamlıyor. Bursa büyürse Türkiye büyür, Bursa güzelleşirse Türkiye büyür. Partimize gönül vermiş tüm yol arkadaşlarımızla beraber birlik beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Bu kongrenin bütünlüğümüzü artıracağına yürekten inanıyorum” diyerek birlik beraberlik vurgusu yaptı.

“TÜRKİYE’DE AK PARTİ’DEN ÖNCESİ VE SONRASI VAR”

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, konuşmasında “Biz sadece bir siyasi parti değiliz, biz kökleri çok derinlerde olan büyük bir çınarın neferleriyiz. Bizim Türkiye’ye ilişkin hayallerimiz var. Türkiye’de bir AK Parti’den öncesi bir de AK Parti’den sonrası var. Çalışmalarımıza hiç bıkmadan usanmadan devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“İNANIYORUM Kİ BU KONGRE BİR BAŞLANGICA VESİLE OLACAK”

Kürsüde son konuşmayı yapan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Burası AK Parti anlayışının tam olarak örtüştüğü bir ilçemiz. Kongrelerimiz bizim için yalnızca güçlendiğimiz düğünlerimiz değil, yeni hedefler koyduğumuz eksiklerimizin muhasebesini yaptığımız günler. Bizler bugün mücadele verirken hakkın yanında bulunan bir siyasi hareketiz. Bu medeniyetin değerleriyle siyaset üretiyoruz. Ak Parti ailesinin her bir ferdi mücadelesinin  farkında olarak bu yolda yürümeye devam ediyor. Gayret gösteren tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımız sunuyorum. Çalışmalarıyla Osmangazi’nin altını üstüne getiren değerli Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu kongre bir başlangıca vesile olacak” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ