Zirvede Haber

İSTİKLAL CADDESİ’NİN ÜSTÜNÜN KAPATILMASI PROJEDEN NEDEN ÇIKARILDI?

İSTİKLAL CADDESİ’NİN ÜSTÜNÜN KAPATILMASI PROJEDEN NEDEN ÇIKARILDI?

İYİ isimden keskin itiraz! İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel; ” Yenişehir’in en eski çarşılarından biri olan İstiklal Caddesinde, hizmet veren esnaflarımız 10 yılı aşkın süredir çarşının üstünün kapatılacağı ile ilgili verilen sözler dolayısıyla ümitliydi. Projeden çıkarıldıkları haberi sonrası ise kendilerini üvey evlat gibi hissetmeye başladılar.

İYİ Parti olarak bizler, yıllardan bu yana esnaflarımız adına İstiklal Caddesinin üstünün kapatılması hususunda belediye meclislerinde birçok kez hem yazılı hem de sözlü olarak önerge verip dile getirdik.
Geçtiğimiz günlerde çarşı üstünün kapatılması projesi kapsamında başlatılan çalışmalarda verilen sözler bir kenara bırakılarak, İstiklal Caddesinin üstünün kapatılması işi projeden çıkarıldı. Bu gelişme sonrası esnaflarımız, kendilerine karşı yapılan bu adaletsizliğe karşı dertlerini bizlere açtılar.
Arasta Sokak, Kasaplar Sokak ve Ahmet Efendi Çarşı Sokağının üstünün kapatılacağı projeye bir an önce esnafların yoğunlukta bulunduğu İstiklal Caddesinin de eklenmesi önem arz etmektedir.
Esnaflarımız adına İYİ Parti olarak talebimiz, Yenişehir Belediyesinin bu hususta gerekli girişimleri yapması ve yapılan bu yanlıştan bir an önce geri dönülmesi gerekliliğidir.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ