Zirvede Haber

Goldmaster’dan Evde Hayatı Kolaylaştıran Anneler Günü Hediyeleri

Goldmaster’dan Evde Hayatı Kolaylaştıran Anneler Günü Hediyeleri

Goldmaster, geniş ürün yelpazesiyle sosyal izolasyon günlerinde annesinin hayatına kalite ve keyif katmak isteyenler için birçok hediye seçeneği sunuyor.

Mutfak ürünlerinden kişisel bakıma, sağlıktan elektroniğe yüzlerce ürünün yer aldığı Goldmaster Küçük Ev Aletleri dünyası, Anneler Günü’nde evden çıkmadan bakımını tamamlamak, sağlıklı gıdalar hazırlamak ve kahve keyfini taçlandırmak isteyen annelerin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Anneler Günü’ne özel farklı kategori ve fiyat aralıklarındaki hediye seçenekleri için goldmaster.com.tr adresine göz atmanız yeterli.

Goldmaster Defne Saç Düzleştirici ile Bakımlı Saçlar
Saçlarımız güzelliğimizin ve sağlıklı görüntümüzün aynası. Sağlıklı ve bakımlı görünen saçlar ise her kadının vazgeçilmezi. Evden dışarı çıkmasa da bakımlı ve sağlıklı görünen saçlar annenizin kendisini iyi hissetmesini sağlayabilir.
Goldmaster Defne Saç Düzleştirici, 60 W güç ile hızlı ısınma sağlayarak bir dakika içinde 230º maksimum sıcaklığa ulaşmasıyla pratik kullanım sağlıyor. Turmalin minerali ve keratin kaplı seramik plakalar sayesinde saçı elektriklenmeden parlatarak düzleştiren ürün, ısının eşit dağılmasını sağlayarak saçtaki elektriklenmeyi de önlüyor ve zaman kaybetmeden saç düzleştirmeyi sağlıyor.
Cihaz, üzerindeki dijital gösterge ve sıcaklık kontrol butonları ile sıcaklık ayarı yapma imkanı sunarak hassas saçlar için istenilen sıcaklıkta şekil vermeyi sağlıyor. 100º – 230ºC hassas sıcaklık ayarına sahip Goldmaster Defne Saç Düzleştirici, geniş plakası ile kullanım kolaylığı sağlıyor ve saç düzleştirmeyi zahmet olmaktan çıkarıyor. Fişte takılı olsa bile bir saat sonra otomatik kapanma özelliği bulunan ürün, güvenli kullanım da sunuyor.

Evde Kahve Keyfi
Evde vakit geçirdiğimiz şu günlerde kahve tutkunu anneler için en ideal hediye seçeneklerinden biri kuşkusuz kahve makineleri. Goldmaster, toz ve çekirdek filtre kahve makineleri ile kahve tutkunlarına keyifli bir deneyim sunuyor, annelerin kahvelerini pratik şekilde ve son teknolojiyle hazırlamalarını sağlıyor.

Zinde Kahve Makinesi: 450 watt’lık yüksek performansıyla kullanım kolaylığı sunan Zinde Kahve Makinesi, özel tasarımı ve pratik kullanımıyla mutfakların yeni gözdesi olmayı aday. Yıkanabilir özelliğiyle değiştirmeye gerek olmayan özel filtresi ile kolay bir kullanım sunan Zinde Filtre Kahve Makinesi, hazneden suyu otomatik olarak çekerek kahveyi dakikalar içinde hazırlıyor.

Klass Kahve Makinesi: Şık dizaynı ve üstün teknolojik özellikleriyle annenizin mutfağında yerini alacak olan Klass Kahve Makinesi, hızlı ve taze kahve deneyiminin ipuçlarını sunuyor. Öğütücülü olma özelliğiyle piyasadaki birçok filtre makinesini geride bırakan Klass, değiştirmeye gerek duymayan çıkarılabilir ve kolay temizlenebilir haznesiyle kullanım kolaylığı sağlıyor.

Tutku Kahve Makinesi: Filtre kahvenizi taze olarak anında hazırlayan Tutku Kahve Makinesi, geniş hazne ve bardak kapasitesi annenizin büyük kurtarıcısı olacak. Cihazın üzerindeki açma/kapama tuşu, pratik bir şekilde tek hareket ile kahvesini hazırlamasını sağlayacak.

Mutfaktaki Yardımcı

Sağlıklı yaşam tutkunlarına özel olarak geliştirilen Vitamax ile Goldmaster, annenize her an tazelik ve lezzeti sunuyor. Sağlık deposu detoxlar, vitamin ve mineral dolu karışımlar ve hatta bebek mamalarını pratik bir şekilde hazırlama imkanı sunan Vitamax ile sağlıklı tatlar yaratmak çok kolay. 350 Watt’lık yüksek performansıyla en zorlu tariflerden en pratik tatlara kadar her lezzeti kolayca halleden Vitamax, 600 ml kapasitesiyle de fonksiyonel çözümler sunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ