Zirvede Haber

Umudu Birlikte Büyüteceğiz…

Umudu Birlikte Büyüteceğiz…

Bozbey’den “Yıldırım” çıkartma! Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey; Yıldırım’da esnafla buluştu. CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş ve Yönetimi’nin organizasyonuna belediye meclis üyeleri de katıldı. İlçe Başkanı Yeşiltaş; “Başkan adayımız sayın Mustafa Bozbey, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Mahalle Sorumlularımız ve Mahalle Komitemizle birlikte Değirmenönü Mahalle esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını dinleyip dertlerine ortak olmaya çalıştık. Her sektörün ayrı ayrı derdi var. Bu zor dönemi el birliğiyle hep birlikte aşacağız. Sıkıntının ne olduğunu yakından gördük, yurttaşlarımızın ekonomik anlamda neler yaşadıklarına yakından şahit olduk. Çalışmalarımızı bu mihvalde sürdüreceğiz. Ülkenin girdiği türbülanstan çıkması için erken seçim değil hemen seçim istiyoruz.” dedi.

Geçmiş dönem Nilüfer Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey; “Güne sırtını Uludağ eteklerine yaslanmış Değirmenönü mahallemizde başladık. Yıldırım İlçe Başkanımız Nihat Yeşiltaş ile birlikte muhtarımız Nazif Yılmaz’ı ziyaret ederek hem çayını içtik hem de mahallemizin sorunlarını konuştuk.

Plansız yapılaşma pek çok mahallemizde olduğu gibi burada da sorunların başında geliyor. Akılcı bir kentsel dönüşüm ile Değirmenönü mahallemizi cennet bahçesine çevirmek mümkün. Konukseverliği için muhtarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Değirmenönü’nde esnaf da vatandaş da ekonomiden şikayetçi. Ama güzel mahallemiz tüm sıkıntılara rağmen güleryüzlü, herşeye rağmen umutlu. Bu umudu birlikte büyüteceğiz. Bizi çok sıcak bir şekilde karşılayan Değirmenönü esnafına ve mahalle sakinlerine yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ