Zirvede Haber

İnegöl Belediyesi tabelasını indir İnegöl EMLAKÇISI yaz

İnegöl Belediyesi tabelasını indir İnegöl EMLAKÇISI yaz

“Belde Belediyelerinin tüm mülkleri ile birlikte İnegöl Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesine geçtiğini hepimiz biliyoruz. Burada ki amaç ne daha iyi hizmet ne de vatandaşın menfaati değildi. Burada amaçlanan hedefe AKP Belediyeleri koşar adım ulaşmaya çalışıyorlar.” sözler DSP İnegöl İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar’a ait

Büyükışıklar; “Batan Belediye kasalarını düzeltmek için yapılan Büyükşehir yasası ve bu sayede mülklerin tek tek elden çıkartılması. Üstelik bir AKP Milletvekilinin utanmadan sıkılmadan ulusal kanallarda dediği gibi “AKRABANI KORU KOLLA…” hepimiz bu sözü hatırlıyoruz. Bu mülkler satılırken veya diğer bir deyimle, eşe-dosta veya akrabaya veya yandaşa yine bir AKP’li Bakan ve Milletvekili şahsında kendi Belediye Başkanına dediği gibi “PARSEL, PARSEL SATILIRKEN! ” kasalar düzeliyor mu? Tabii ki düzelmiyor. Belediye kasaları yamalı bohça gibi neresini yamarsanız yamayın başka tarafı deliniyor.

Şimdi gelelim esas konumuza. Geçtiğimiz günlerde bir konu hakkında bilgi almak için İnegöl Belediyesine gittim. Çok güzel ve saygılı karşılandım. Konu hakkında oldukça detaylı bilgide verdiler. Lakin genç bir Başkan Yardımcısı kardeşimiz kibirli ve alaycı bir üslup ile şu cümleyi kurdu.

“Başkan hani sen Bursa Nilüferde bulunan arsalarda video çekip bizi eleştirdin ya, işte o arsalardan biz süper kar ettik. Arada böyle videolar çekte kasamıza para girsin.”

Gençliğine ve cehaletine verdiğimden güldüm ve cevap vermedin. Sadece dedim ki;

“Faydamız olduysa ne güzel kardeşim. Madem öyle sende İnegöl Belediyesi tabelasını indir İnegöl EMLAKÇISI yaz dedim.” Konuyu kapattım.

Araştırmak ve doğruları öğrenmek bizim asli görevimiz. Hemen TARLALARIN(Onlar arsa diyor)  durumunu araştırdım. Satılan, atılan, yakılan bir şey yokmuş. Sırf muhalefetimiz rahatsız ettiğinden yalan söylemiş genç, acemi, bilgisiz Başkan Yardımcısı. Bu meseleyi araştırırken birde ne öğreneyim. Bursa Belediyesini kurtarmak için aldıkları TARLALAR(Onlar arsa diyor) dururken, kapanan Yenice Belediyesinden ellerine geçen 964 m2 arsa üzerinde bulunan ve altında 12 dükkân, üstünde Düğün Salonu olan mülkün belediye meclisinde satılması kararını sessizce geçirivermişler. Bunlar hem kurnaz hem de miras yedi. Beyler sata sata milletin fabrikalarını, iletişimini, ulaşımını ve mallarını gerek yerelde gerekse genelde tarumar ettiniz. Yeter artık. Yenice Konutlara çıkılan köprünün ve Yenice Spor Tesislerinin hemen yanında bulunan bu mülkü gelin yanlışa düşmeden, satmadan, halkın kullanımında bir tesis yapın ya da bırakın düğün salonu kalsın. Yoksa satma sebebiniz altta bulanan ve kiracı olan tekel bayilerimi? Yeter artık biraz değiştirin şu kafalarınızı. Hayır, tekel bayileri değil diyorsanız, o zamanda sorarım size beyler kime satacaksınız? Kime yeni bir iş imkânı sağlamanın peşindesiniz?

Değerli İnegöl ve Bursa halkı maalesef gün geçmiyor ki böyle konularda yeni haberler almayalım. Bizler HAK ve HALKIN partisi olarak dilimiz döndüğünce ve imkânlarımız ölçüsünde anlatmaya, duyurmaya çalışıyoruz. Ana Muhalefet ya da yavru Muhalefet bile bu konulara değinmiyor. Yoksa bazı durumlar sizlere de menfaat mi sağlıyor? Neden susuyorsunuz? Konu bizleri bir şeyler ile itham etmeye geldiğinde sesiniz gayet gür çıkıyor. İnegöl halkıda, Bursa halkıda hem iktidardan hem de sözde muhalefet partilerinden bunun hesabını mutlaka soracaktır. Demokratik Sol Parti olarak buna inancımız tamdır. Hesap verileceği gün yakındır. Sadece iktidardan değil sizlerden de bunun hesabını sandıkta YÜCE TÜRK milleti soracaktır.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ