Zirvede Haber

Mudanya Belediyesi’ni babasının çiftliği, seçilmiş belediye meclis üyelerini de marabası zannediyor!

Mudanya Belediyesi’ni babasının çiftliği, seçilmiş belediye meclis üyelerini de marabası zannediyor!
“Bugünkü Mudanya Belediye Meclisi toplantısı bir daha gösterdi ki, belediye başkanı Mudanya Belediyesi’ni babasının çiftliği, seçilmiş belediye meclis üyelerini de marabası zannediyor.
Meclis toplantısı, belediye başkanının çağrısıyla; 14 Nisan tarihinde, zemininde çökmeler, perde beton duvarlarında derin çatlaklar tespit edip, fotoğraflarla belgelediğim ve adı sosyal tesis olan ancak kiraya verildikten sonra parası olmayanların giremeyeceği Yıldıztepe’deki üç betonlarda yapıldı.” sözler Memleket Parti Mudanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Er’e ait.
Er; “Çatlaklar sıvanmış, çöken yerler betonla doldurulup yeniden kaplanmış. 14 Nisan’dan bu yana binaların ve zeminin sağlamlığı konusunda kamuoyuna bilimsel ve resmi bir rapor sunulamadığı için toplantıya baretle katılma ihtiyacı hissettim. Toplantı esnasında bir belediye personeli, bana bu proje ile ilgili çamur attığımı söyledi. Bu cürreti kimden aldığı zaten aşikar. Seçilmiş belediye meclis üyesine, belediye personeli böyle bir üslupla konuşamaz! Ben de gereken cevabı verdim. Belediye başkanı da küstahça konuşan bu personeline “Lise mezunu adamlar anlamaz senin açıklamalarını” dedi. Artık kendisi gerçekten iyice şaşırdı. Kanunen seçilmemde hiç bir engel olmadığına göre bu ifadeler benim için boş konuşmalar olmaktan öteye bir anlam ifade etmez. Ancak belediye başkanı şunu bilmeli ki, kendi partisinin grubunda da eğitimi lise ve altı olan seçilmiş meclis üyeleri var. Onları da aşağılamaya çalıştığının farkında mı acaba? 8 yıldır Mudanya’ya getirmek için yalvardığı Zülfü Livaneli ne mezunu, onu biliyor mu?
Kullandığı üslup nedeniyle meclis toplantılarını heder eden başkana dayanamadım ben de AK Parti grubu gibi toplantıyı terkettim. Kendilerine başka partilerde olmamıza rağmen verdikleri destek için teşekkür ederim. Eğitimi lise ve daha altı olan CHP’li belediye meclis üyeleri zaten başkana tepki veremezler ama lise, ortaokul ve ilkokul mezunu hemşehrilerim bu sözde aşağılamanın cevabını, eğer yine aday olabilirse sandıkta verecektir. Sayemde sokağa çıkmaya başlayıp hemşehrilerime sahte gülücükler dağıtan bu tayfayı, eğer aday olabilirse önümüzdeki yerel seçimde Mudanya’dan Dikili’ye İzmir Marşı ile uğurlayacağız!” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ