Zirvede Haber

Başkan Özgöz Sel Bölgesini Ziyaret Etti

Başkan Özgöz Sel Bölgesini Ziyaret Etti

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz ve heyeti sel felaketine uğrayan Yıldırm İlçesi Değirmenönü Mahallesi’nde incemelerde bulundu.

Sel baskını sabah saat 05.00 sıralarında yaşandı. Şiddetli sağanak yağış sele dönüşünce önüne aldığını götürdü. Su baskınlarının yaşandığı mahallede, vatandaşlar kendi imkanlarıyla evlerindeki ve iş yerlerindeki suları kovalarla tahliye etti.

Mahalle sakinleri; “Biz her yağmurda hep bu sorunlarla karşılaşıyoruz, mağdur oluyoruz. Mağduriyetimiz giderilsin artık tek isteğimiz budur. Su neredeyse mutfak camından içeri girecekti. Mahallemizde giderler yok, sular direk evlerimize doluyor. Yetkililerden bu sorunların artık giderilmesini istiyoruz. Buradaki vatandaş mağdur.”

Başkan Özgöz; “Değirmenönü mahallemizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. Plansız şehirleşme ve kötü yönetimin sonucunu her yağış ile birlikte Bursa halkı olarak yaşıyoruz. Yaşanan her sel felaketinin ardından günümüzde benzer yıkıcı tablo ile karşılaşmak gerçekten üzücü. Çok şükür ki can kaybı yaşanmamış olması bölge olarak tesellimiz oldu.Sel afetinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ