Zirvede Haber

BADEF Yüreklere Dokunuyor! “DSP Osmangazi Örgütü Olarak Yanınızdayız! Acılarımızı Paylaşacağız!”

BADEF Yüreklere Dokunuyor! “DSP Osmangazi Örgütü Olarak Yanınızdayız! Acılarımızı Paylaşacağız!”

“BURSA ANADOLU DERNEKLERİ FEDERASYON Başkanı Ensar Seyhan, Başkan Yardımcısı ve Vanlılar Dernek Başkanı Asker Karataş, Yönetim Kurulu Üyesi ve Yılmaz Oto Sahibi Yılmaz Vurucu’ya Türkiye’nin Yüreğini Yakan Orman Yangınları, Sel Felaketleriyle ilgili DSP’nin öngörüleri, çözüm yolları ve görüşlerini anlattık… DSP Varsa Hâlâ Umut Vardır…” sözler bugün işyerini ziyarete gelen BADEF Heyeti’ni ağırlayan DSP Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır’a ait.

Seskır; “Ülkemiz geçirdiği ağır pandemi şartları sonrası bir o kadar daha ağır sel felaketleri ve önü alınamayan orman yangınlarıyla boğuşuyor. BADEF Heyetimizde yaşanan felaketler sonrası neler yapabileceğimizi DSP’nin gözü ile anlattık. BADEF kendine bağlı dernekler ile Bursa merkezli STK’ların katkıları ile çok amaçlı bir yardım kampanyası başlatmış. DSP Osmangazi olarak bu kampanyayı destekliyoruz. Acılarımızı paylaşarak azaltacağız.” dedi.

BADEF Başkanı Ensar Seyhan; “Federasyonumuz yaşadığımız acılar sonrası acil olarak toplanarak bir dizi kararlar aldı. O kararlar içinde yardım kampanyası da var. Başlatmış olduğumuz bu kampanya ile ilgili amaç ve değerlendirmemizi valilik makamı ile paylaştık. Hemşehrilerimize kampanyamıza destek oldukları şükran borçluyuz. Ülkemiz bu felaketi de yenecektir. Kardeşlik hukukumuzun en üst seviyelere yükseldiği bugünlerde yaşanan felaketler bizleri birleştirdi. Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ