Zirvede Haber

Sorunlar dağ gibi, insanlar mağdur!

Sorunlar dağ gibi, insanlar mağdur!

“CHP’li Mudanya Belediye Başkanı olayın ne kadar farkında ve ciddiyetinde emin değilim ama Güzelyalı İmar Planı sorunu çözülemediği için binlerce insan mağdur ve bu mağduriyet tam 2 senedir devam ediyor.” tepki MHP’den. Milliyetçi Hareket Parti Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler; Güzelyalı’ya dikkat çekerek; “İnsanlar satın aldığı dairesinde yapı kullanım ruhsatı olmadan oturuyor. Binlerce ev sahibi ve kiracı, şantiye tarifesinden dolayı fazla fazla elektrik ve su faturası ödeyip, ekonomik zarar görüyor.

İnşaat sektörü ile ilgili işveren, çalışan, müteahhit, projeci, uygulamacı iş yapamıyor, bu yüzden çok ciddi ekonomik sıkıntı içerisinde. Sektörün paydaşları Mudanya’da iş yapmak istemiyor. Diğer yönden de Mudanya Belediyesi vergi ve harçlarla ilgili onaylanmayan bu plan yüzünden zarar kaybına uğramakta.  CHP’li Mudanya Belediye Başkanına hizmet etmesi için bir kent emanet edildi. Bu dönemde ise Mudanya adeta bekleyenlerin kenti oldu. Sorunlar dağ gibi, insanlar mağdur, vatandaşa düşen ise beklemek.

Mudanya ve Güzelyalı kimsenin siyasi egolarına mahkum edilmemeli. Çözüm için canını dişine takmalı, gece uyumamalı, vatandaşı rahatlatmalı. Kişi bunları yapamayacaksa, bu işlere talip olmasın. Bütün ekonomik kayıplar bir yana CHP’li Mudanya Belediye Başkanı, kendi evine elektrik parası 150 değil de 250 lira gelseydi, bu olayı çözüme kavuşturmak adına koşturur muydu, koşturmaz mıydı? Sorunları halının altına süpürmeyin. İnsanların canı yanıyor. Güzelyalı İmar Planının çözümsüzlük sebebi ya siyasi egodur ya da beceriksizliktir.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ