Zirvede Haber

Bursa da bu göçlerden nasibini alıyor!

Bursa da bu göçlerden nasibini alıyor!

CHP Bursa’da 28. Dönem Milletvekili aday adaylığı açıklamaları başvuruların sonlanmasına rağmen hızla devam ediyor. Sosyal Hizmetler eski İl Müdürlerinden Cemal Yağcı CHP Bursa İl Başkanlığı’nda yaptığı basın açıklaması ile milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Cemal Yağcı CHP Bursa Aday Adayı!

Haber: Ebru Taşdemir      enbursa.com

2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sayılı günler kaldı. CHP Bursa’da adaylık başvurularının sona ermesine rağmen aday adaylığı açıklamaları hız kesmeden devam ediyor.

Sosyal Hizmetler eski İl Müdürlerinden Cemal Yağcı, CHP Bursa İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla milletvekili aday adaylığını açıkladı.

‘CHP’Yİ YENİ SEÇMİYORUZ İLK KEZ ADAY OLUYORUZ’

Partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan Yağcı, şunları söyledi;

“Ülkemizin 70’li yıllardan başlayarak yaşadığı siyasi ve sosyal değişimi hem yaşayarak hem de gözlemleyerek büyüdüm. Yaşadığımız sıkıntılı süreçleri hep “bu da geçer ya hu!” diyerek izledik. Üzülerek söylemeliyim ki, kurumları işlevsiz hale getirip kapattığınız zaman bunların hafızalarını da siliyorsunuz. Biz 1999 Marmara depremini yaşadık. Daha ilk gün nerede, nelere ihtiyaç olduğunu bütün Bursa duymuş ve akın akın Sırameşeler’e koşmuşlardı. 6 Şubat’ta ve sonrasında yaşadıklarımız bize sivil toplumun doğru yönlendirildiğinde ne kadar büyük işler yapabildiğini gösterdi.”

Konuşmasına artan Bursa nüfusuyla devam eden Yağcı, “Ülkemiz son yıllarda üst üste, önce mülteci akını, arkasından giderek artan bir derin yoksullukla karşı karşıya iken 6 Şubat sonrasında da deprem ve sel bölgesinden diğer illere depremzede göçleri yaşıyor. Bursa da bu göçlerden nasibini alıyor, 150 bin depremzedenin Bursa’ya geldiği belirtiliyor. İşte, Sosyal hizmetleri ülkemizde yeniden yapılandırırken çorbada benim de tuzum olsun diyerek milletvekili aday adayı oldum. İstanbul Sözleşmesi tekrar uygulamaya konulurken orada ben de olmalıyım.
Korunmaya muhtaç çocukların sesi, soluğu olmalıyım. Onları cemaatlerin elinde oyuncak olmaktan kurtarmak için orada olmalıyım.

Giderek yaşlanan toplumumuzun yaşlılarının refah içinde yaşlılıklarını yaşayabilmeleri için katkı sunmalıyım.Özel eğitime muhtaç bireylerin ve ailelerinin, özel eğitim kurumlarında görev yapan öğretmen ve uzmanların sesi, soluğu olmalıyım.

Yaylalarında doğa yürüyüşleri yaptığım Uludağ’a sahip çıkmak, çevreye duyarlılık ve saygı için orada olmalıyım. Ve bütün bunlar için doğru zaman şimdi, doğru yer Cumhuriyet Halk Partisi ve doğru lider Kemal Kılıçdaroğlu diyor, hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ