Zirvede Haber

Sözün bittiği yerdeyiz!

Sözün bittiği yerdeyiz!

CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı 1 Mart’ta ‘Bebek Market Dayanışma Kampanyası’nın startını vermişti. CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, bebek bezi ve mama gibi temel ihtiyaç malzemelerini içeren sosyal dayanışma kampanyasından yararlanan bir annenin mesajını “Sözün bittiği yerdeyiz” notu ile paylaştı.

Pandemi sürecinde yaşanan ekonomik sıkıntılardan yola çıkan CHP Nlüfer İlçe Başkanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere bebek bezi, mama, pişik kremi ve ıslak mendil gibi temel ihtiyaç malzemeleri desteğini içeren ‘Bebek Market Dayanışma Kampanyası‘nın startını Mart ayında vermişti.

Çocuğu için kampanyadan yararlanan bir annenin gönderdiği duygu dolu mesaj, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz‘ı da derinden etkiledi.

Yılmaz, ekonomik açıdan yaşanan zorluğa örnek olarak annenin gönderdiği mesajı “CHP Nilüfer “BEBEK MARKET” projemiz kapsamında düzenli ihtiyaç paketi gönderdiğimiz bir annenin mesajı… Sözün bittiği yerdeyiz…” notu ile paylaştı.

CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı’nın 1 Haziran’da kampanyaya ilişkin 90 günlük verileri kamuoyu ile paylaşacağını belirten Yılmaz, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“CHP Nilüfer “Bebek Market” kampanyamız 1 Mart 2021 tarihinden bu yana tüm hızıyla devam ediyor. 1 Haziran’da 90 günlük verileri kamuoyu ile paylaşacağız. Bebek Market “imece usulü” bir kampanyadır. Siyasi görüş ayrımı yapmaksızın gönüllü bağışçılarımızın destekleriyle, yine siyasi parti ayrımı yapmaksızın ihtiyaç sahibi bebekli ailelere ulaşıyoruz. Emin olun ki değerli dostlar ihtiyaç sahibi ailelerin öyküleri çok vahim.
Bebek bezi, bebek maması, pişik kremi ve ıslak mendilden oluşan ürün desteklerinize ihtiyacımız var. Bu hafta içinde kampanyamıza önemli bir miktarda destek sağlayan değerli dostumuza çok teşekkür ediyor, siz değerli vatandaşlarımızdan da kampanyamıza ürün desteklerinizi bekliyoruz. Ulaşabildiğimiz kadar ihtiyaç sahibi bebekli aileye ulaşmak için çıktığımız bu yolda yalnız olmadığımızı biliyoruz… Saygılarımla”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ