Zirvede Haber

PHOTOCUP’TA DÜZENLENEN DOĞA VE ÇOCUK FOTOĞRAF KUPASI’NDA OYLAMA HEYECANI BAŞLADI!

PHOTOCUP’TA DÜZENLENEN DOĞA VE ÇOCUK FOTOĞRAF KUPASI’NDA  OYLAMA HEYECANI BAŞLADI!

Farklı temalarda düzenlediği kupalarda hassas konulara değinerek, fotoğraf yoluyla insanlara yeni bakış açıları kazandıran PhotoCup’ta, TAD Preschool Bornova sponsorluğunda düzenlenen “Doğa ve Çocuk” temalı fotoğraf kupasında oylama heyecanı başladı! “Doğa ile Büyü Çocuk” sloganıyla düzenlenen fotoğraf kupası, okul öncesi dönemdeki çocuklara doğa bilincinin kazandırılmasının ve pekiştirilmesinin önemine dikkat çekmeyi hedefliyor. Kupa formatında gerçekleşen ve her turda heyecanın yeniden başladığı yarışmada dileyen herkes, photocup.com internet adresinden ya da PhotoCup’ın mobil uygulamasından oy verebilir!

Fotoğraf yarışmalarını bugüne kadar görülmemiş bir formatta düzenleyen PhotoCup’ın Doğa ve Çocuk” temalı fotoğraf kupası; doğaya ve tüm canlılara saygılı, sevgi dolu bireyler yetiştirmeyi misyon edinen TAD (Türk Amerikan Derneği) Preschool’un Bornova şubesinin sponsorluğunda gerçekleşiyor.

Okul öncesi dönem, çocuklara doğa bilincinin kazandırılması açısından oldukça önemlidir. Bu dönemde hayvanları ve bitkileri sevip korumayı öğrenen çocuklar gelecek yıllarda çevre bilincine sahip birer yetişkin olur. Bu bilincin ve doğa ile insan arasındaki ayrılmaz bağın öneminin küçük yaşta çocuklara aşılanmasını hedefleyen ve bebeklik çağı ile ergenlik çağı arasındaki gelişme döneminde bulunan çocukların hayvan dostlarımız ve doğa ile ilişkisini yansıtan fotoğrafların yüklendiği Doğa ve Çocuk” temalı fotoğraf kupasında oylama süreci başladı! Eleme usulüyle ilerleyen yarışmanın oylamasında kazanan fotoğrafı hem fotoğraf severlerin hem de fotoğraf eğitmenlerinden oluşan PhotoCup Masters ekibinin oyları belirleyecek. Dileyen herkes, photocup.com internet adresinden ya da PhotoCup’ın mobil uygulamasından platforma üye olabiliyor; kupaya fotoğraf yükleyerek katılabiliyor ve oy kullanabiliyor.

TAD Preschool Bornova şubesi sponsorluğunda düzenlenen Doğa ve Çocuk” temalı kupada, birinci olan fotoğraf 15.000 TL, ikinci 10.000 TL, üçüncüler ise 5.000 TL indirim ödülü kazanacak. Dereceye giren yarışmacıların indirimleri, TAD Preschool Bornova şubesinde, üç yıl içerisinde kendi çocukları ya da belirleyecekleri herhangi bir okul öncesi çocuk için geçerli olacak. Alışılagelmiş yarışmalardan farklı olarak oy verenlerin de ödülü hak ettiğini düşünen PhotoCup’ta “En İyi Oy Veren” ise 500 TL ödül kazanacak.

PHOTOCUP HAKKINDA

Belirli aralıklarla ve farklı temalarda fotoğraf kupaları düzenleyen PhotoCup, katılımcıların gerek yükledikleri fotoğraflarla gerekse de karşılaşmalarda verdikleri oylarla ödüller kazanabildikleri, dünyanın en heyecanlı fotoğraf şampiyonası. Fotoğrafçı Niko Guido’nun özgün fikrinden doğan PhotoCup’ta; bir kupa için yüklenen fotoğraflar, alışılagelmiş yarışmaların aksine kupa başladığı an rastgele bir şekilde rakipleriyle eşleşiyor ve oylama başlıyor. Hem fotoğraf severlerin hem de önemli eğitmenlerden oluşan PhotoCup Masters’ın oylarıyla karşılaşmaları kazanan fotoğraflar bir üst tura geçiyor, başka bir fotoğrafla yeni bir karşılaşma yapıyor. Her turda yeniden başlayan heyecan günlerce sürerken, en çok oyu alarak tüm turları geçen ve final maçını kazanan fotoğraf şampiyon oluyor. Herkese açık yarışma platformu PhotoCup’ın eğlenceli formatı sayesinde sadece fotoğraf yükleyenler değil oy verenler de yarışma heyecanına katılabiliyor. Katılımcılar, tur atlayacak fotoğraflarda yaptıkları doğru tahminlerle en iyi oy verenler arasında yer alarak ödül kazanma fırsatı da yakalıyor.

Bilgi için: photocup.com

tadpreschool-bornova.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ