Zirvede Haber

Ensari Deri yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor…

Ensari Deri yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor…

Ensari Deri’den Enerji Yatırımı ve İş Yeri Projesi

Ensari Deri yeni şirket kurma kararı aldı. Enerji sektöründe faaliyet gösterecek olan şirket ile ilgili
Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ”Şirketimizin, yenilenebilir enerji kaynaklarından veya diğer türlü elektrik enerjisi üretim faaliyetleri yapması planlanmaktadır. Bu amaçla elektrik üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı gibi konularında faaliyette bulunmak üzere İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü nezdinde şirketimizin yüzde 100 iştiraki olacak şekilde Ensari Yenilenebilir Enerji A.Ş ünvanlı şirketin kurulmasına, tek pay sahibi olacağımız Ensari Yenilenebilir Enerji A.Ş’de şirketimizi temsilen Muhammet Nuri Ensari’nin temsilci olarak seçilmesine karar verilmiştir.” denildi.

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden şirket aynı zamanda yeni iş yeri projesi için imzaları attı. Cihan İnşaat ile sözleşmeye imza atan şirketin KAP’a yaptığı açıklama ise şöyle:”09.11.2023 ve 26.12.2023 tarihlerinde kamuya açıklanmış olan şirketimize ait Tekirdağ’ın Ergene ilçesi Kırkgöz Mahallesi 148 ada 8 parselde bulunan 49.138 metrekare arsada yapılması planlanan iş yerleri kompleksi projesi hakkında şirketimiz ile Cihan İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş arasında sözleşme imzalanmıştır.” ifadesi kullanıldı.

ENSARİ DERİ HAKKINDA:

Ensari Deri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. temelleri 1993 yılında atılmış Türkiye’nin en önde gelen kuzu derisi işleme firmalarından biridir. Sahip olduğu teknoloji, hammadde tedarik gücü, dünya standartları çerçevesinde kullandığı kaliteli malzemeleri ile %100 Müşteri Memnuniyeti ilkesi ile çalışmaktadır. Fabrikamız, 18.000 m² kapalı alanda, yüksek teknolojiye sahip makine parkuruyla her yıl, yerli ve yabancı firmalardan en yüksek kalitede tedarik ettiği ortalama 9.000.000 ayak yüksek kaliteli farklı kökenlere sahip kuzu derisi işleme kapasitesine sahip olup bu alanda sadece Türkiye’nin değil dünyanın önde gelen firmaları arasında yer almaktadır.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ