Zirvede Haber

“Giresunsporbaşarılı bir grafik yakaladı”

“Giresunsporbaşarılı bir grafik yakaladı”

Koçel A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Asbaşkan Metin Koç,Giresunspor’un bu yıl başarılı bir grafik yakaladığına dikkati çekerek, Giresunlulara Başkan Hakan Karaahmet’e ve takıma sahip çıkmaları için çağrıda bulundu.

Şehrin en büyük marka değerininGiresunspor olduğunu söyleyen Koçel A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Asbaşkan Metin Koç,“Giresunspor’un bu yıl başarılı bir grafik yakaladı.Bu başarı grafiğinde emeği geçen başta Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet’i, yönetimini, teknik heyeti ve futbolcuları kutluyorum. Takımımız inşallah bu sene SüperLige yükselerek 45 yıllık bir hasreti sona erdirecek.” dedi.

Metin Koç Giresunspor kafilesini İstanbul’da misafir etti

Giresunspor kafilesini İstanbul’da misafir eden Koç, Giresunspor’a her dönem olduğu gibi bu dönemde destek olduklarını söyledi.

Takımın tüm İstanbul deplasman masraflarını üstlenen Metin Koç, Hakan Karaahmet ve yönetimini kaldıkları otelde ziyaret etti. Koç, takıma başarılar dileyerek tüm şehre ve gurbette yaşayan Giresunlulara Hakan Karaahmet’e ve takıma sahip çıkmaları için çağrıda bulundu.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ