BYBARS Fight Night organizasyonlarının ilki 10 Kasım 2023 tarihinde Çekmeköy Spor Kompleksinde yapılacak.

BYBARS Fight Night organizasyonlarının birincisi 10 Kasım 2023 tarihinde Çekmeköy Spor Kompleksinde görücüye çıkıyor. 5 aşamalı olarak düşünülen organizasyonun ilk aşaması Çekmeköy Spor kompleksinde yapılacak, daha sonra sırasıyla Ataşehir Ülker Arena, Azerbaycan, Karadağ ve final ayağının ise Dubai veya Londra olarak planlandığı organizasyona uluslararası kuruluşlarında ilgisinin büyük olduğu görülüyor.

Mehmet ALBAYRAK’ın himayesinde gerçekleşecek olan gecenin organizatörlüğünü eski Kick Boks dünya şampiyonu Cengizhan KURU yapıyor. Kick Boks sporunu gençlerimize sevdirmeyi amaçlayan bu organizasyon tüm gençlere ücretsiz olacaktır.

10 Kasım 2023 tarihinde ki organizasyona kendi sikletinde dünya şampiyonu olmuş 8 yabancı sporcu ile 8 Türk sporcumuz karşılaşacak. Maç başına galip gelen sporcuya para ödülü verilecek olan organizasyon gençlerden büyük ilgi görüyor.

D Smart ekranlarından canlı yayınlanacak organizasyon saat 20.00’da başlayacak.  Kick Boks severlerin yoğun katılımının beklendiği  gecede sürpriz konuk ve sanatçılar performanslarıyla geceye renk katacaklar.

Organizasyon biletlerine www.bybarsfightnight.com adresinden online olarak ulaşılabilir.

Ekran görüntüsü 2023-11-09 162133

Ekran görüntüsü 2023-11-09 162241