Zirvede Haber

Yenişehir’de Erbakan unutulmadı

Yenişehir’de Erbakan unutulmadı

54. Hükümetin başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefat yıldönümünde Yenişehirli Milli Görüşçüler merhum liderlerini unutmadı.

Milli Görüş’ün merhum lideri Erbakan,  Yeniden Refah Partisi Yenişehir ilçe teşkilatı tarafından vefatının 10. yılında rahmetle yad edildi. Cuma nazmı çıkışında Yenişehir’de ilçe başkanlığı tarafından pandemi kurallarına riayet edilerek hazırlanmış helva ikramı yapıldı.

Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı Ümit Yılgın geleneksel hale getirdikleri helva ikramı sırasında duygusal anlar yaşandığını Erbakan hocayı 27 Şubat 10. sene-i devriyesinde rahmetle yad ettiklerini ve sadece vefat gününde değil merhumu anmakla beraber anlamak da gerektiğini ifade etti.

Yılgın ‘Erbakan hocamızın Türk siyasi tarihinde açtığı çığırı Yeniden Refah Partili Milli Görüşçüler olarak yeni nesillere tanıtım çalışmalarımız devam edecek’ şeklinde konuştu. İlçe başkanlığı olarak Yenişehir’imizde Milli Görüş misyonunu yeni nesillere aktaracaklarını da ifade etti. Yenişehir’de Çınarlı ve Çarşı Camilerinde helva dağıtımı yapıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ