Zirvede Haber

Sayın Aktaş; Önce Vaat Ettiğin Sözleri Gerçekleştir! Yunuseli Havalanı’nı Rahat Bırak!

Sayın Aktaş; Önce Vaat Ettiğin Sözleri Gerçekleştir! Yunuseli Havalanı’nı Rahat Bırak!

“Sayın Alinur Aktaş Yunuseli Havaalanı’nı ranta kurban edeceğini Açıkladı! Yunuseli Havaalanı’nın 750 dönümünün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na devredildiğini açıkladı.” Gelecek Parti Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Çakmaker, Yunuseli Havalimanı tartışmaları sürerken alınan bu karar nedeni ile tepkisini sert ifadeler ile üst perdeden aktardı.

Başkan Çakmaker;”Kimse bizden yeni Doğanbeyler yapmamızı, 20-25 katlı projeler inşa etmemizi beklemesin. Zaten Cumhurbaşkanımız da yatay mimariden yana. Geçen hafta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile görüştüm. Görüştüğümüz konular arasında Yunuseli de vardı. Öncelikle, o bölgeye Bursalıları üzecek hiçbir şey yapmayacağımızı söyleyebilirim. Yunuseli arazisinden şu an Bursalılar yararlanamıyorlar. Biz oranın bahçeleriyle, yeşil alanlarıyla Bursa’ya kazandırılmasını istiyoruz. O bölgenin etrafındaki yapılaşmaları da dikkate alarak bir planlama yapacağız.” Bu sözler Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a ait! 1 milyon 400 bin metrekarelik Yunuseli Havaalanı’nın 750 dönümünü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na devrederek, yapılaşmanın ilk adımı atılmış oldu.

Bursa’nın tek kalmış yeşil alanı kalmıştı oda ne yazık ki; yine ranta kurban gidiyor.  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sanırım Bursa’ya boşuna para yatırımı yapmıyor. Yine bal tutan parmaklar yalanacak….! Sen ki; öyle ettin böyle ettin. Sonunda güzelim Yunuseli Havaalanı’nı ranta kurban edeceksin ya! Bu; Bursa seninde adının Doğanbey’cilerle “Altepe’lerle” birlikte anacak.

Ey! sayın Aktaş sen gel iş becereceksen!  Seçim vaatlerin olan; Bursa’yı “Turizm Kenti” yapacaktın! Onu yap! Bursa’ya 2 yıl içinde trafiği ana gündem maddesi olmaktan çıkaracaktın! Onu yap! Terminal -Kent Meydanı Tren Hattını yapacaktın! Onu yap! Görükle Tren Hattını önce merkeze bağlayacaktın, ardından aynı hattı Başköy’e kadar götürecektin! Onu yap! Metro hattını Gürsu’dan başlayıp Çalı’ya götürecektin! Onu yap! Çöpten enerji üretecektin! Onu yap! Jeotermalle ilgili yapacağın çalışman kente değer katacaktı! Onu yap! 33 mahalleye kapalı otopark yapacaktın! Onu yap! Hurdacıları batıda ve doğuda belirleyeceğin alanlarda toplayacaktın! Onu yap! Kestel -İnegöl -Orhaneli’yi ahududu üretim merkezi yapacaktın! Onu yap! Yaşlı Yaşam Külliyeleri yapacaktın! Onu yap!

Daha sayayım mı? Bitmez…bir çok vaadin vardı! Saymakla bitmez!  Sen gel önce seçim vaatlerini tamamla sonra çık milletin huzuruna, hepsini bir bir tamamladım de! Sonra git seçim vaadinde adını bile anmadığın, Söz konusu bile olmayan Yunuseli Havaalanı’nın yerini rant alanı yap!

Bursalılara sesleniyorum; Bursa’da son kalen, oksijen depona sahip çık, rantçılar kol geziyor!”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ