Zirvede Haber

Medisana ile Tepeden Tırnağa Yenilenin

Medisana ile Tepeden Tırnağa Yenilenin

3 farklı hız, 4 farklı masaj Medisana 48235 Perküsyon Masaj Aleti

Ödem oluşumunu engellemeye ve selülitlerin azalmasına katkı sağlayan Medisana 48235 Perküsyon Masaj Aleti, 3 farklı hız ayarına ve 4 farklı masaj başlığına sahip. Kan akışını hızlandıran, kas iyileşme sürecine katkıda bulunan ve ağrı sorunlarının azaltılmasına destek olan Medisana 48235 Perküsyon Masaj Aleti, hafif yapısıyla son derece kullanışlı. Sadece 682 gram ağırlığındaki ürün, DC adaptörü ve şık taşıma çantasıyla satışa sunuluyor.

Her an yanınızda…. Medisana 88939 Shiatsu Masaj Minderi

Medisana 88939 Shiatsu Masaj Minderi, boyun, bacak ve sırt bölgelerini ovarak gevşetici ve rahatlatıcı bir masaj sunuyor. Kompakt boyutu ve yıkanabilir kılıfıyla konforlu bir şekilde kullanılabilen ürün, sırtınız için ovmalı ve ısıtmalı Shiatsu masaj özelliğine, beliniz için havalı masaj seçeneğine sahip. Kumandasıyla tüm fonksiyonları kolayca kontrol etmeye imkan veren ve ” En İyi Dizayn Ödülü”ne sahip olan Medisana 88939 Shiatsu Masaj Minderi, ısıtma özelliği, farklı bölgeler için farklı yoğunlukta seçilebilir masajlarıyla gerginliği azaltmaya yardımcı oluyor.

Yorgunluğa elveda…. Medisana 88387 Ayak Spa Masaj Aleti

Medisana 88387 Ayak Spa Masaj Aleti ile ayaklarınız için rahatlatıcı spa ve titreşim masajını evde kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Üç adet değiştirilebilir pedikür aksesuarı ile çok yönlü kullanım sunan ürün, nasır sökücü, fırça ve  masaj başlığı aparatlarını içinde bulunduruyor. Suyu sıcak tutma özelliğine sahip olan Medisana 88387 Ayak Spa Masaj Aleti, kaymaz lastik ayakları, ayağın iç tarafına da masaj yapan masaj silindirleri, sıçrama engelleyici kapağı ile son derece kullanışlı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ