Zirvede Haber

Mudanya’da Esnafın Derdi ile Dertlenen Usta’nın İsmini Yaşatmalıyız!

Mudanya’da Esnafın Derdi ile Dertlenen Usta’nın İsmini Yaşatmalıyız!

MHP’liler esnafın derdi ile dertlenen, uzun yıllar oda başkanlığı yapan Usta’nın ismini yaşatmaya kararlı. MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler, bir süre önce hayatını kaybeden Emir Ali Usta’nın ilçede yaşatılması gerekliliğinin altını çizerek bir basın açıklaması yayınladı. Başkan Seymenler; “Medeniyetimizin en önemli saç ayaklarından biri de hizmet etmektir. Ceddimiz hizmeti nimet bilip, insanlığa faydalı olma adına en küçük fırsatı değerlendirmiş, hayırda yarışmış, insanların derdiyle dertlenmişlerdir. Bizim içim ölçü budur.

Mudanya’mızda da rahmetli Emir Ali Usta esnaf başkanı olarak uzun yıllar boyunca esnafımıza hizmet etmiş, derdiyle dertlenmiş, ihtiyaçlarının giderilmesinde vesile olmuştur. Emir Ali USTA çalışmalarıyla Mudanyalı hemşehrilerimizin gönlünü kazanmıştır.

Nasıl ki hizmet etmek önemliyse ahde vefa göstermek de bizim medeniyet şiarımızdandır. Bu sebeple inşaasında emekleri çok olan Güzelyalı Kapalı Pazaryerine rahmetli Emir Ali Usta’nın isminin verilmesine ilişkin teklif MHP Mudanya teşkilatı olarak da uygun ve yerinde görülmüştür ve bir sonraki Belediye Meclisi toplantısında da desteklenecektir.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ