Zirvede Haber

Müfteriden Sendikacı Olmaz! Müfteriden Okul Müdürü Olmaz!

Müfteriden Sendikacı Olmaz! Müfteriden Okul Müdürü Olmaz!
“Haziran ayında yapılan LGS ‘de Mudanya’ da görevli öğretmenlerden birinin covitli çıkması üzerine bir değerlendirme yapmıştık.” geçmiş dönem Eğitim-İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Özkan Rona görev döneminde başlattığı mücadelede ispatladığı durumla ilgili; “Mudanya İlçe Milli Eğitime hitaben yaptığımız eleştiriye de yandaş sendika Mudanya Temsilcisi Mehmet Ali Dursun yanıt verip işverene siper olmuştu.
İşin içinden çıkamayan Yaver, aynı okulda sınav görevi yaptığımız yandaş okul müdürü Hayrullah Duman ile birlikte sosyal medyada sınav görevine geç gittiğim iftiralarını yaymaya başlamışlardı.
Bu iftira üzerine yaptığım başvuru ile, kamera kayıtlarının incelenmesini, sınav görevine zamanında gitmediysem şahsımın cezalandırılmasını, vaktinde gittiysem de bu iftirayı yayan torpilli EBS Mudanya İlçe Başkanı (aynı zamanda özel büroda görevli) Mehmet Ali Dursun ve Kazım Baykal Anadolu Lisesi Müdürü Hayrullah Duman’ın cezalandırılmasını talep ettim.
Soruşturma tamamlandı ve ilgili şahıslar disiplin cezası aldılar.
Bu sonuç müfteri olduklarının tescilidir.
Şimdi sırada adli süreç var.
Fakat diyorum ki acaba müfteri oldukları kendi kurumlarınca tescillenen bu kişiler bu durumu azıcık onur meselesi yapar da gereğini yerine getirirler mi?
Müfteri okul müdürü çocuklarımıza hangi erdemleri öğretebilir ki?
Müfteri sendika temsilcisi eğitim çalışanlarını nasıl temsil edebilir ki?
Azıcık edep,
Azıcık haya,
Kaldıysa minicik onur,
Gereğini yapın Yaver ve yaverin yaveri..” ifadelerini kullandı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ