Zirvede Haber

Kış mutfağının olmazsa olmazı Goldmaster Vitamin Store Narenciye Sıkacağı

Kış mutfağının olmazsa olmazı Goldmaster Vitamin Store Narenciye Sıkacağı

Pratik, güçlü ve kolay temizlenebilen Goldmaster Vitamin Store Narenciye Sıkacağı GM-7255 ile taze meyvelerle sağlıklı içecekler hazırlamak çok kolay!

Dengeli beslenme bağışıklık sistemini destekleyen en önemli faktörlerden. C vitaminin günlük olarak yeterli miktarda alınması da vücudumuzun sağlığı için gerekli. Goldmaster Vitamin Store Narenciye Sıkacağı GM-7255, kış aylarının vazgeçilmezi portakal, greyfurt, limon ve mandalina gibi meyvelerin sularını kolayca sıkarak lezzetli ve bol vitaminli içecekler hazırlamanın pratik ve şık yolunu sunuyor.

Hemen sık, hemen tüket

Yüksek performansı ve döküm tutma sapı ile taze sıkılmış meyve sularını rahatlıkla hazırlamaya imkan sunan Goldmaster Vitamin Store Narenciye Sıkacağı GM-7255, bas-çalıştır özelliği ile pratik kullanım sağlıyor. Çelik gövdesi, damlamayı önleyen ağız yapısıyla dikkat çeken Goldmaster Vitamin Store Narenciye Sıkacağı, kolay temizlenme özelliği ile de iddialı. Paslanmaz çelik filtrelere sahip ürün, çıkarılabilir aparatları sayesinde kolaylıkla temizleniyor.

İşlevsel ve şık

Tek yönlü dönme özelliğine, 130W yüksek devirli, güçlü motora sahip Goldmaster Vitamin Store Narenciye Sıkacağı GM-7255, işlevselliğinin yanında modern tasarımıyla da mutfaklara şık bir dokunuş katıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ