Zirvede Haber

Esnaf Kredi Değil Destek Bekliyor!

Esnaf Kredi Değil Destek Bekliyor!

Gelecek Partisi Bursa İl Teşkilatından BESOB a ziyaret. Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği BESOB’u ziyaret etti.

BESOB Genel Başkan Arif Tak ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Gelecek Partisi İl Başkanı Alpaslan Yıldız, “esnaflarımız ülkemiz ve milletimiz için çok kıymetlidir, esnaflarımızın sorunlarını taleplerini almak ve karşılıklı istişarelerde bulunmak için değerli Başkanımızı ve yönetimini ziyaret ettik. Sıcak bir ortamda son derece faydalı bir görüşme gerçekleştirdik.” dedi.

Esnafımızın sorunları katlanarak büyüyor “Esnaf kredi değil destek bekliyor”

Yıldız; “Esnaflarımızın önemli problemleri olduğunu görüyoruz biliyoruz. Devletin yükünü çeken küçük esnafımız bu zor dönemde devletin desteğini yeterince yanlarında görememektedir. Pandemi döneminde borçlanarak borç kapatmaya çalışan esnaflarımızın durumu içler acısı ama iktidar esnaflarımızın sorunlarını görmezden gelmeye palyatif tedbirlerle geçiştirmeye devam etmektedir. İnsanlar konuşmaya korkuyor Esnafa bir dokunuyoruz bin ah işitiyoruz. Esnafımız dertli, esnaf izlenen politikalara güvenmiyor. Yaşam standartları her geçen gün düşen, sürekli borçlanan esnafımızın derdine derman olması gerekenleri göreve davet ediyoruz.

Toplumun tüm kesimleriyle sık sık bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız insanların iktidarın çizdiği pembe tablonun aksine refah içinde olmadıklarını aksine zor nefes aldıklarını, Esnafın borç içinde olduğunu, borcu borçla kapatmak için çırpınıp durduğunu. Esnafın ülkeyi yönetenlerden kredi değil, destek beklediğini bu ülkenin yükünü küçük esnafımızın çektiğini aylarca dükkanını açmayan veya açamayan esnafımıza her türlü desteğin verilmesi gerektiğinin altını çizdi.
Gelecek Partisi olarak bizler bugünde, yarında her zaman esnafımızın yanında olacağız, nazik ev sahipliği için BESOB Genel Başkanı Sayın Arif Tak ve kıymetli yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ