Zirvede Haber

Yıldırım’ın Beklen’eni!

Yıldırım’ın Beklen’eni!

Genel seçim öncesi 3. Genel Kongre kararı alan İYİ Parti’de il ve ilçe teşkilatlarında ilk adaylar belirlenmeye başladı.

İYİ Parti Yıldırım'da Beklen'en aday
3. Genel Kongre kararı alan İYİ Partide Bursa’da ilk aday Yıldırım ilçe teşkilatından geldi. İYİ Parti Yıldırım Belediyesi Meclis Üyesi Serkan Beklen adaylığını açıkladı.
İYİ Parti Yıldırım Belediyesi Meclis Üyesi Serkan Beklen’in açıklamaları;
Ne mutlu ki bizlere kurulamaz dendiğinde kurduğumuz, seçimlere giremezler deyip, grup kurdurduğumuz, yenilmez ve seçim kaybetmez denilen AKP’ye yerel seçimlerde yenilgiyi tattıran, kurulduğu günden bu yana milletimize umut olan partimiz 3. Genel Kongre ile yeni bir demokrasi şölenine hazırlanmaktadır. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun dedi.
İnanıyoruz ki bu kongreler bizler için iktidarın müjdeleyicisi AKP içinse 20 yıllık saltanatın bittiğinin habercisi olacaktır.

Siyasi hayatıma Milliyetçi Hareket Partisi’nde başladım. Milliyetçi Hareket Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev aldım. 2015 yılında Genel Başkanımız Meral Akşener’in başlatmış olduğu cesurlar hareketine  en başından beri tam destek veren bir kardeşinizim. İYİ Parti Yıldırım ilçesinin kurucularındanım.
Korku duvarının kurulduğu. Bugünlerde korkmadan elini taşın altına koyan, cesurlar hareketinin neferlerini anacağız. Ebediyete intikal eden dava arkadaşlarımızı anacağız. Çünkü bizim için ahde vefa imanda. Bu vesileyle Yıldırım ilçe teşkilatımızın kuruluşunda emeği olan ilçe teşkilatını sıfırdan kuran kurucu yönetimi hayırla anıyorum.
Serkan Beklen eğer seçilirsem alacağım ilk karar şudur:

Seçildikten sonra yapacağımız ilk toplantıda alacağımız karar şudur. Şu anda içinde bulunduğumuz bu salona ebediyete uğurladığımız belediye meclis üyemiz Muhammet Budaklı ağabeyimizin adını vermek olacaktır. Bundan sonra bu salonun adı Muhammet Budaklı Çok Amaçlı Toplantı Salonu olacak açıklamasında bulundu.Peki Yıldırım’da durum ne?

Yıldırım’da tam bir berbat durum söz konusu. Değerli arkadaşlar, ülkenin tablosunu nasıl çizdiysek, Yıldırım’ın tablosunu da öyle çizelim. Öncelikle belirtmem gerekir ki Yıldırım’da yerelde 18 yıldır genelde 20 yıldır AKP iktidarı var. 2018 yerel seçimlerinde Yavuz Selim mahallesinde gezerken bir genç arkadaşımız bana şunu söylemişti. Başkanım bir çivi alıp şu duvara çaktıklarını görseydim inan olun bu seçimde de AK Parti’ye oy atardım demişti. İşte ama hiçbir tane bile çivi çakmadığından dolayı ben kime vereyim dedi. Işte AK Parti. Yıldırımdaki durumunun izahatı tam da böyle. Yıldırım’la AK Partililer bile kendi yönetimlerinden memnun değiller arkadaşlar.
Bunu nereden anlıyoruz?

Sürekli belediye başkanı değiştiriyorlar. AKP Yıldırım’da belediye başkanı dayanmıyor. her dönem belediye başkanlarını kızağa çekiyorlar. Gemisini getiriyorlar. Onunla da iş mi iş fayda göremiyorlar. Sayın AKP’li yöneticiler Yıldırım sizin deneme tahtanız değil.

Milletimiz bize genelde ve yerelde muhalefet görevi verdi. Milletin bize verdiği bu muhalefet görevini hakkıyla ve layıkıyla yerine getirmek için ilçe başkanlığına talibiz. Nasıl ki Bursa’da il başkanımız Selçuk Türkoğlu ve yönetimi tek kale maçı bitirdiyse biz de Yıldırım’da tek kanle maçı bitirmek için ve kendi lehimize çevirmek için göreve talibiz. Bursa İl Teşkilatı, Türkiye genelinde teşkilatlar içinde en başarılı teşkilat ise biz de Yıldırım ilçe teşkilatı olarak Bursa’nın ve Türkiye’nin en başarılı ilçe teşkilatı olmak için adayız dedi.Ey AKP sana buradan sesleniyorum

Yıldırım’ın elinde olan birkaç tane marka değere neden sahip çıkmıyorsun? Fotosan ne halde biliyor musun? Otosansit esnafı ne halde biliyor musun? Teyyareci Mehmet Ali Caddesi’nde ne halde olduğunu biliyor musun? Teyyareci Ali Mehmet Caddesi’nde esnaf yolu tezgah koyuyor, vatandaş yürüyemiyor. tezgahlar kaldırılırsa vatandaş yürüyor bu sefer de esnaf mağduru oluyor. Tam bir keşmekeş sürüyor. On yıldır kentsel dönüşümü beceremedin. Şimdi sana soruyorum ey AKP, Yıldırım’ın altından geçen üç tane fay hattından haberin var mı? Bu insanlar canlarını kaybedince mi harekete geçeceksin? Yoksa yine kaderleri böyleymiş deyip geçiştirecek misiniz?

Mahalle başkanlarının itibarıyla oynanmayacaktır

Teşkilatların en önemli birimleri, en önemli yapı taşları mahalle başkanlarıdır. Mahalle başkanlarımız bizim yönetimimizde kendi mahallesinde en yetkili kişiler olacaktır. İlçe yönetimini, atanan mahalle temsilcilerini, keyfine göre kimse görevden alamayacaktır. Mahalle başkanlarının itibarıyla oynanmayacaktır. Hiç kimseye böyle bir keyfiyet tanınmayacaktır. Yönetime geldiğimiz zaman nasıl Nilüfer ilçemizin Görükle Mahallesi’nde temsilciliği varsa nasıl Osmangazi ilçe teşkilatımızın Demirtaş Mahallemizde temsilciliğini açtıysa çok kısa süre içinde biz de Millet Mahallesi’nde temsilciliğimizi açıp İYİ Parti bayrağını orada dalgalandıracağız.
Çoğulcu demokrasi anlayışımız gereğince yönetim kurulu dışındaki arkadaşlarımızın düşünceleri. her zaman dikkate alıp istişarelerde bulunacağız. Amacımız ilçe başkanlığımızı daha geniş, daha kolay ulaşılabilen otopark sorunu olmayan bir binaya taşımak, Allah bize inşallah nasip eder. Gençlik kollarımızı. daha etkin olacak üniversite teşkilatlanmamızı kuracağız. Bu duygu ve düşüncelerle sevgili abilerim, ablalarım, kardeşlerim, arkadaşlarım ben bu göreve talibim. Hayırlı olsun.
Sizlerin desteği delegenin teveccühüyle seçildiğimizde hep birlikte daha iyi bir Yıldırım için çalışacağız. Gayret bizden takdir Allah’tan. Yıldırım için çalışacağız. Parola Vatan. işareti namus, kahrolsun istibdat, kahrolsun zulüm. Yaşasın hürriyet, yaşasın adalet, yaşasın müsavat ve müşverat. Ne mutlu Türküm diyene diyerek açıklamalarına son verdi.
GazeteAbc/ Özgür Can
Serkan Beklen’in açıklamaları
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ