Zirvede Haber

AK Parti Bursa’da temayül günü

AK Parti Bursa’da temayül günü

AK Parti Bursa teşkilatında Ayhan Salman’ın “aday olmama” kararını açıklamasının ardından gözler yeni il başkanında… Kongre öncesi yeni il başkanını belirlemek amacıyla temayül yoklaması yapıldı.AK Parti Bursa’da il kongresi öncesi sandık kuruldu.

Ayhan Salman’ın “aday olmama” kararını açıklamasının ardından yeni il başkanını belirlemek amacıyla bugün Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde teşkilat üyeleriyle temayül yoklaması yapıldı.

Bölge Koordinatörü ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin yönetiminde yapılan temayül yoklamasında milletvekilleri, il yönetimi, ilçe ve belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları üyelerinin yeni il başkanı konusundaki görüşleri alındı.

TEMAYÜL YOKLAMASININ AYRINTILARI CENNET YÜZER CANKILIÇ’IN YAZISINDA…

Temayül yoklaması öncesi enBursa.com’a konuşan Bölge Koordinatörü ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse şunları söyledi:

‘HENÜZ BURSA İÇİN İSİM  YOK’

“Bugün teşkilatımızın temayülünü gerçekleştireceğiz. İl başkanımız, arkadaşlarımız ile birlikteyiz. Teşkilatımızın kaanatını alacağız. Ayrıca görüşmeler yapacağız. Önümüzdeki süreci hep birlikte yöneteceğiz. Bugün buraya Bursa İl Koordinatörümüz Muhammet Balta, Isparta Milletvekilimiz aynı zamanda Marmara Bölge Koordinatörümüz Uğur Gökgöz, diğer koordinatör arkadaşlarımız Melek Şimşek, Yusuf İşler yani Marmara Bölge ekibi olarak geldik. Teşkilatımızın temayülünü alacağız. Görüşmeler gerçekleştireceğiz. Süreci hep birlikte yöneteceğiz. İnşallah güzel bir kongre süreci yaşayacağız Bursa’da. Henüz Bursa için isim yok. O istişareleri yapmak için geldik. Ayhan Başkan ile ilerleyen süreçte birlikte çalışacağız.”

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman da süreci değerlendi.

Salman şöyle konuştu:

“Teşkilat başkan yardımcımız koordinatörlerimiz ile beraber inşallah AK Parti teşkilatı olarak güzel birlikteliğimiz zaten vardı. Bu çalışmalar sonucu yeni il başkanımız ile beraber yine Bursa için Türkiye için birlik beraberlik içerisinde davamız için liderimiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Güzel işler yapılıyor Bursa’da. Güzel ekiplerimizde oldu. Yeni dönemde daha da güçlenerek yeni il başkanı ve yönetim ile birlikte bizlerde davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ