Zirvede Haber

ATATÜRK’E BİR HUTBEYİ BİLE ÇOK GÖRENLERİ ŞİDDETLE KINIYORUZ!..

ATATÜRK’E BİR HUTBEYİ BİLE ÇOK GÖRENLERİ ŞİDDETLE KINIYORUZ!..

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, 10 Kasım nedeniyle yaptığı açıklamada, “Atatürk’ten bir hutbeyi bile esirgeyenleri şiddetle kınıyoruz. Türk Milleti’nin her daim yüreğinde yaşayan Büyük Önderimize her daim şükran ve minnet borçluyuz” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, emperyalizm ile mücadele eden tüm mazlum milletlerin örnek aldığına değinen Başkan Selçuk Türkoğlu, vefatının 82.Yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Her 10 Kasımda bu ülkeye ve bu millete aynı saygısızlığı yaşatmanızdan bıktık usandık. Normal anma törenlerini ısrarla yapmamanızdan vazgeçtik, Atatürk’e camilerde bir hutbeyi bile çok görmenizi ibretle izliyor, şiddetle kınıyoruz.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk yalnızca kendi halkının lideri olarak kalmamış, dünyada emperyalizmin acımasız zulmü altında ezilen, sömürülen, toprakları işgal edilen tüm masum ve mazlum milletlerin örnek aldığı lider olmuştur.
Büyük Atatürk, yedi düvelin birleşerek yok etmek istediği Türk Milleti’ne yepyeni ve çağdaş bir ulus olma bilinci aşılayarak, topyekün bir mücadele sonunda verilen Kurtuluş Savaşı Zaferi’ne imza atmış ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurmuştur.
Her 10 Kasım’da olduğu gibi bugün de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 82. Yılı’nda saygı, sevgi, şükran ve minnetle anıyoruz.
Adı; halkının aklında, gönlünde, kalbinde asla silinmeyecek bir yere adeta nakşedilen Mustafa Kemal Atatürk, bu yönüyle de haklı olarak dünyada ölümsüz lider olmuştur.
Ne mutlu ki böylesine emsalsiz bir öndere sahip bir milletin özgür bireyleriyiz.
Ne mutlu ki, onun kurduğu bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin korkusuz neferleriyiz. Nur içinde yat Büyük Atatürk.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ