Zirvede Haber

Türkoğlu’ndan Sütaş’a çağrı!

Türkoğlu’ndan Sütaş’a çağrı!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nun adının, “Yüzüncü Yıl Atatürk Sütaş Stadyumu” olarak değiştirilmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden Sütaş’a çağrıda bulundu.

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu,  Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nun adının değişmesinin ardından Sütaş’a çağrıda bulundu.

Türkoğlu’nun açıklaması şöyle; “Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nun adının, “Yüzüncü Yıl Atatürk Sütaş Stadyumu” olarak değiştirilmesinin; Bursa’nın 70 yıllık futbol mabedi olan ancak millet bahçesi sevdası uğruna yıkılan Atatürk Stadı’ndaki yaşanmışlıkları yeniden canlandırmasını gönülden temenni ediyorum. Yeşil Beyazlı kulübe sponsorluk karşılığı olmak üzere, stadın adına haklı olarak şirket adının da eklenmesini isteyen SÜTAŞ sahibi Sn. Muharrem Yılmaz’a ise bir çağrım var. Sn. Yılmaz, siz zaten Bursa’dan çıkıp önce Türkiye’ye sonra dünyaya mal olmuş şehrimizin gurur markasısınız. Şimdi de stadımıza yeniden Atatürk adının verilmesini sağlayarak, Bursalıların gönlünde taht kurdunuz. Gönülden kutluyorum. Bu vesileyle diyorum ki SÜTAŞ zaten Atatürk Cumhuriyeti bir ülkenin medârı iftiharıdır. Dolayısıyla Atatürk sözcüğünün yanında yer alma şartına da ihtiyacı yoktur. Gelin, stadyumun adını “100.YIL ATATÜRK STADI” yapın, bu defa da adınızı tüm Türkiye’nin gönlüne altın harflerle yazdırın!”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ