Zirvede Haber

BU BÖYLE NEREYE KADAR GİDECEK, İNSAF ARTIK!

BU BÖYLE NEREYE KADAR GİDECEK, İNSAF ARTIK!

“Hiçbir şeyin tadı tuzu kalmadı, kafamızı hangi yöne çevirsek içimizi karartan bir manzara bu da bizim adeta havasız kalmamıza neden oluyor.” Geçmiş dönem CHP Bursa Milletvekili ve CHP Bursa İl Başkanı Yahya Şimşek isyanını;
“Her şeyin çivisi çıkmış da boşlukta sallanıyor adeta. Düştü düşecek. 100 yıllık Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerleri çürütülüp yerinden oynatıldıkça çöküş hızlanıyor.

Artık halk hiçbir şekilde düşünülmüyor ki Halkçılık temelinden bahsedilebilsin. Halkın eleştiri hakkı adeta yok edildi, neredeyse adliyeler Cumhurbaşkanı’na hakaret davalarıyla doldu taşıyor. Kuvvetler ayrılığını oluşturan 3 Y (Yasama, Yürütme, Yargı) sadece RTE haline döndü. Böylece ülkemiz tek adam hakimiyetiyle yaşanmaz hale geldi.
Nerede kaldı Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir temel ilkesi, milletin özgür sesi. Sadece cezaevine girmeyi göze alabilen düşüncesini açıklayabiliyor.

Gerçeklerin ortaya çıkarılması görevi ile görevli yargı nerede? Savcı, Avukat, Hakim üçlüsünden oluşan bağımsız yargı en son bu üçlü içinde çoklu Baro anlayışı ile de paramparça edildi. Bu güne kadar Önemli bir güç olarak ayakta duran Barolar gibi daha sonra da diğer meslek örgütleri de Baroların uğradığı akıbete uğrayacaklar, bütün sesler kısıldıktan sonra da Laik Cumhuriyet yerini din devletine bırakacak. Böylece torunu yaşındaki kız çocuğuna taciz edenlerin önü açılacak.

Şimdi cezaevinde bulunan bir tarikat liderinin söylediği ve adeta kendi anlayışlarındaki dini tanımlayan sözlerine bakın.”Tanrı benim nefsimi sınadı, onunla yakınlaştırdı, ben nefsime hakim olamadım”Allah kendi yarattığı kişinin nefsini bilemiyor da seni bu konuda sınıyor. Allah’ı kendi iğrenç duygularına alet ediyor.

Bana göre o ve benzerleri Müslüman olamazlar. Bilinmelidir ki İslam dini körü körüne itaat dini değil, akıl ve mantık dinidir. Aklı ve mantığı gelişmemiş olanların da elinde oyuncak edilemez. Artık yeter! Dini artık bunların elinden alıp gerçek zeminine oturtmak gerekir. Akla ve mantığa aykırı hiçbir şey islam dininin kuralı olamaz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ