Zirvede Haber

Polosmart PSC03 Sonic Titreşimli Yüz Temizleme Cihazı ile Cilt bakımında kendi kurallarını yarat…

Polosmart PSC03 Sonic Titreşimli Yüz Temizleme Cihazı ile  Cilt bakımında kendi kurallarını yarat…

Güzelliğin bir hikayesi olsaydı başrolü temiz bir cilt alırdı. Bu felsefe ile yola çıkan ve geleceği şekillendiren teknolojileri, cilt bakım ürünlerine entegre eden Polosmart, cildiniz için kusursuz bir seçenekle geliyor.

Sonbaharı canlı bir ciltle karşılamak istiyorsanız, Polosmart’ın tüm ciltlere uygun yapısıyla dikkat çeken titreşimli yüz temizleme cihazı ile cilt bakım rutininize yeni bir boyut getirin.

Hassas ve bir o kadar mükemmel, tıpkı cildiniz gibi…

Makyaj kalıntıları ve gün içinde yüzde biriken tozlar güzelliğinize gölge düşürmesin. Cildinizin canlılığını korumasını istiyorsanız ona gereken özeni göstermeniz şart. Sabah-akşam birkaç dakikanızı ayırarak yapacağınız yüz temizliği ile daha sağlıklı ve doğal bir görünüme kavuşabilirsiniz. Polosmart PSC03 Sonic Titreşimli Yüz Temizleme Cihazı, yüz temizleme rutininize eşlik ederek cildinizi hassas dokunuşlarla temizliyor.

TT Teknoloji bünyesinde bulunan Polosmart markası, farklı renk, tasarım ve özelliklerdeki ürünleriyle her ihtiyaca ve tarza yönelik ürünler sunuyor. Markanın kişisel bakım kategorisinde yer alan Polosmart PSC03 Sonic Titreşimli Yüz Temizleme Cihazı, tüm cilt tiplerine uyumlu silikon yapısı ve 12 farklı hız ayarıyla cildinizi hassas
dokunuşlarla temizliyor, gözenekleri azaltıyor.

Cilt hassasiyetine göre iki farklı kullanım yüzeyi bulunan ürün, ultra hijyenik silikon yapısı sayesinde yüzeyinde bakteri barındırmıyor ve suya dayanıklı yapısı sayesinde kolayca temizlenebiliyor.

Sabah akşam 3’er dakika

T-sonic titreşim teknolojisi sayesinde, hızlı ve kolay bir kullanıma sahip olan ürün, otomatik zaman ayarı sayesinde, yüz temizliğinizi üç dakikalık periyotlara bölüyor ve tam dolu şarjla ortalama 60 kez kullanım imkanı sunuyor.

EDİTÖRE NOT

TT Teknoloji Hakkında
2009 yılında tablet, giyilebilir teknolojiler ve akıllı saatler ile teknoloji kulvarında yer alan firma, 2015 yılından bu yana Türkiye’nin lider teknoloji perakendecileri için özel markalı ürünler (private brand) yaratıyor ve üretiyor. Polo Smart ve Corby Drones markası ile tüketiciyle buluşan TT Teknoloji’nin ürünleri arasında kablosuz speakerlardan taşınabilir nostaljik radyolara, kablosuz kulaklıklardan karaoke mikrofonlarına, yüz temizleme cihazlarından akıllı saatlere yüzlerce seçenek yer alıyor. Markanın geniş ürün yelpazesi corbydrones.com, polosmart.com sitelerinde; market zincirlerinde; teknoloji marketlerde ve online alışveriş sitelerinde tüketici ile buluşuyor.

www.polosmart.com

instagram: polosmartsosyal

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ