Zirvede Haber

İnsanlar artık sosyal hayatlarından ödün vermeden, izsiz ve risksiz gençleşmenin peşinde

İnsanlar artık sosyal hayatlarından ödün vermeden, izsiz ve risksiz gençleşmenin peşinde

29 Yıllık Eczacı Ve Yüksek Kimyacı Elif Dinçarslan’ın İzmir Alsancak’ taki Polikliniğine Konuk Olduk. Bursa’nın tanınan siyasetçisinin kardeşi olan Elif Dinçarslan ile keyifli sohbet gerçekleştirdik. MHP Yıldırım-Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kargılı’nın kardeşi Dinçarslan aynı zamanda bir uzman.

İzmir Alsancak’ta faaliyet gösteren poliklinik her zaman genç, sağlıklı ve bakımlı görünmek isteyen misafirlerine medikal estetik ve dermo kozmetik uygulamalar konusunda hizmet veriyor. Elif Hanım 28 yıl aktif eczacılık hayatıyla birlikte son 5 yıldır güzellik sektörünün de içinde. Önceleri güzellik merkezi hizmeti verdiklerini, son 2 yıldır da poliklinik olduklarını güzellik ve sağlık hizmetlerini bir arada sunduklarını öğreniyoruz.

Elif Dinçarslan Polikliniğinde pek çok uygulama mevcut. Dolgu, botox, ip askı, gençlik aşıları, saç ekimi, ozon tedavileri gibi tüm medikal estetik uygulamaların yanı sıra lazer epilasyon, diyetisyen hizmetleri, kaş, kirpik, jel tırnak, kalıcı oje, kalıcı makyaj, selülit tedavileri, zayıflama tedavileri gibi bir kadının ihtiyaç duyacağı her hizmeti bir arada bulabileceğiniz son derece temiz ve güvenilir bir sağlık kuruluşudur. Alanında 1 numara, FDA onaylı en ileri
teknolojileri içeren cihazlara sahipler. Alanında Uzman Kadro 30 yıllık medikal estetik hekim, diyetisyen, podoloji uzmanı, kalıcı makyaj uzmanı, uzman estetisyenler, muhasebe ve sekreterya personelleri, sosyal medya uzmanları, hijyen personeli ve tabi ki Eczacı Elif Hanım Poliklinikte her daim hizmetinizde.

Yeni Yılın Trendleri Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da trend ameliyatsız gençleşme. Medikal estetik teknolojiler gün geçtikçe daha da gelişiyor. İnsanlar artık sosyal hayatlarından ödün vermeden, izsiz ve risksiz gençleşmenin peşinde. Teknolojik Cihazlarımız FDA onaylı ve alanında dünya markası olmuş cihazlardır. Özellikle Exilis Ultra 360 saten yüz germe cihazı ve ameliyatsız Liposuction diye anılan Vanquish Me isimli cihazlarının dünya teknoloji patentini aldığının altını çiziyor. Bu cihaz vücuda temas etmeden 360 derece manyetik alan oluşturarak yağları eritiyor. “Erkeklerde yoğun olarak bizi tercih ediyor” diyen Elif Dinçarslan, özellikle lazer epilasyon, saç ekimi, saç mezoterapileri, botox ve ozon tedavilerini sıkça tercih ediyorlar. Herkesin kendini iyi ve güzel hissetmeye hakkı var. İnsanın psikolojisi düzelince fizyolojisi de düzeliyor. O nedenle kendini iyi hissetmek isteyen herkesin sağlık ve güzellik işlemleri için Elif Dinçarslan Polikliniğini tercih etmesini söylüyor.

Saç Ekiminde Safir Fue Tekniği ve Saç Lazeri Saç ekiminde safir uç tercih ediyoruz, bu doku kalitesi sağlıyor. Saç derisinde his kaybına engel oluyor. Saç ekimini saç lazeriyle destekliyoruz. Saç lazeri saçların gür çıkmasını ve var olan saçlarında gürleşmesini sağlıyor. Lazer Epilasyon Elif Dinçarslan Polikliniği olarak Lazer Epilasyonda çok iddialıyız. Alexandrite Epicare LPX American, Diode Mediostar Next Pro Alman FDA onaylı cihazlarla hizmet veriyoruz. Doktor kontrolünde belgesi olan uzman estetisyenler tarafından uygulanıyor. Biliyorsunuz artık lazer epilasyon işlemi güzellik salonlarında yasaklandı. Mutlaka sağlık bakanlığı onaylı sağlık kuruluşlarında yapılması gerekiyor.

Elif Dinçarslan Akademi bu yıl güzellik uzmanı ve estetisyen yetiştirmek için Elif Dinçarslan Akademiyi
faaliyete sokuyoruz. Kaliteli ve donanımlı personel bulamadıkları için böyle bir girişimde bulunduklarını söyleyen
Dinçarslan sektöre iyi yetiştirilmiş personel imkanı sağlayacaklarını dile getirdi. Ayrıca kendi akademilerinden eğitim alan öğrencilere poliklinikte staj imkanı verecekler.

Sağlık Turizmi “Ülkemiz sağlık turizmi açısından sıkça tercih ediliyor. Hem hekimlerimiz çok iyi hem de operasyonlar yurt dışına nazaran çok ucuz. Biz de Sağlık Turizm Acentemizi kurduk, 2022 yılında yurt dışından gelen misafirlerimizi ağırlamaya başlayacağız için çok mutluyuz” diye sözlerini bitiren Elif Dinçarslan’a biz de başarılarının devamını diliyor ve İzmir’e böyle değerli bir kurum kazandırdığı için teşekkür ediyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ