Zirvede Haber

Buz ile kahvenin ferahlatan buluşması

Buz ile kahvenin ferahlatan buluşması

NESPRESSO’DAN SERİN YAZLAR İÇİN YENİ “BARISTA CREATIONS FOR ICE” SERİSİ…

Nespresso bu yaz yeni “BaristaCreationsForIce”serisi ile soğuk kahve keyfini yeniden yorumluyor…

Nespresso, kahvenin buzlabuluşmasının uyumlu ve tam kıvamında olması için 5 yıllık uğraşın ve emeğin sonunda geliştirdiği yeni “BaristaCreationsForIce”serisi ileyaza imza atıyor.Soğuk kahve keyfi için özel olarak geliştirilen yepyeni “BaristaCreationsForIce” ile Nespresso, yaza ferahlık katıyor. Kahvenin buz ve sütle muhteşem uyumunun yakalandığı bu özel kapsüller, Nespresso kahve uzmanlığının öncülüğüne işaret ediyor.

Dünyanın dört bir yanındaki ikonik soğuk buzlu tarifleri tadarak, mükemmel buzlu kahveyi yaratmanın peşine tutkuyla düşen Nespresso, “BaristaCreationsForIce” ile ilhamını en iyi baristalardan alıyor.Yeni “BaristaCreationsForIce” serisinde yer alan kapsüller ile eşsiz soğuk kahve deneyimi yaşatan tarifler hazırlayarak,ister bahçede yudumlayın ister evinizde…İster barista yeteneklerinizle arkadaşlarınızı şaşırtın…

Nespresso, ferahlatan aromatik dokulara sahip “BaristaCreationsForIce” serisinde yer alan “FreddoDelicato”ve “FreddoIntenso” iletat alma duyularınıserin iklimlere taşıyor. Sıcak kahvelerindeki erişilmez tat profilini, buz ve sütle ferahlatıcı bir keyfe dönüştüren Nespresso, soğuk kahve keyfine standartların çok üstünde bir boyut getiriyor.

FreddoDelicato…

Kenya kahvesinden elde edilen meyvenotalarına sahip FreddoDelicato, nefis tadıyla eşsiz bir yenilenme hissi yaşatıyor. İster kavurucu güneşin altında ister evde, ister bir havuzkenarında yudumlanan bu mükemmel karışımferahlatıp canlandırıyor. FreddoDelicato,hafif kavrulmuş kahvesiyledamak zevkine hassas dokunuşlar yapıyor.

FreddoIntenso…

Güney Amerika Arabica ve Endonezya Arabicaçekirdeklerinin nefis karışımı ile yaratılan FreddoIntenso, şımartan bir buzlu kahve deneyimi sunuyor.FreddoIntenso buz ile birleştiğinde yoğun lezzetli ve güçlü tadıyla yaz akşamüstlerinin mükemmel eşlikçisi olarak dikkat çekiyor.

BaristaCreationsForIceserisi; Temmuz ayından itibaren yaz boyunca Nespresso Nişantaşı, Suadiye, Zorlu Center, Akasya, Kanyon ve İstinyeParkBoutique’lerde,tr.buynespresso.comve444 20 21Nespresso Müşteriİletişim Merkeziüzerindensatıştaolacak.

Nestlé Nespresso SA Hakkında

Yüksek kaliteli porsiyon kahve alanında öncü ve referans olan Nestlé Nespresso SA, AAA Sürdürülebilir Kalite™ Programı kapsamında kahve çiftlikleri ve çevresiyle ilgili sürdürülebilirlik uygulamalarını yerleştirmek için 14 ülkede 110.000’den fazla çiftçiyle çalışmaktadır. 2003 yılında Yağmur Ormanları İttifakı (The Rainforest Alliance) işbirliğiyle başlatılan program, hasatın kalitesinin artırılmasına yardımcı olarak sürdürülebilir kaliteli kahve tedarik edilmesine, çiftçilerin ve topluluklarının geçim kaynaklarının iyileştirilmesine yardımcı olmaktadır. Merkezi İsviçre, Lozan’da bulunan Nespresso, 14.250 çalışanı ile dünyanın 84 ülkesinde faaliyet göstermektedir. Küresel  perakende ağında 2019 yılı itibari ile toplam 810 adet özel boutique ile hizmet vermektedir. Daha fazla bilgi için Nespresso kurumsal web sitesini ziyaret edebilirsinizwww.nestle-nespresso.com.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ