Zirvede Haber

Yakın Gelecek’te İktidarız!

Yakın Gelecek’te İktidarız!
Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız’dan ‘İddialı Çıkış’  Bursa’da onurlu ve temiz siyasetiyle tanınan Gelecek Partisi Bursa Kurucu İl Başkanı Alpaslan Yıldız, ‘İktidar Yürüyüşünü Bursa’dan Başlatacağız.’ Gelecek Parti Bursa il binasını kent merkezine hakim Fomara’da açtıklarını dile getiren Yıldız, ‘yakında Genel Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu ,partilerimiz ve Bursa’lı hemşehrilerimizin katılımıyla görkemli bir açılış yaparak binanın resmi açılışını gerçekleştireceğiz.’ dedi.
 
Yıldız;”12.000 kişilik teşkilat yapısı İl ve 17 İlçe teşkilatı ile birlikte İlçelerimiz de bulunan 1061 mahalle teşkilatlanma ve sandık kurumlarımız ile birlikte büyük bir aile olarak sevgili Bursalıların hizmetinde olacağız. Sevgili Bursalılar ve Bursa’mızın geleceği için hep birlikte çalışacağız.”
 
BAŞKAN YILDIZ “EZBER BOZACAĞIZ”
 
Ezberleri bozmak için yola çıktıklarını, bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını dile getiren Başkan Yıldız; “Klasikleşen, masa başında oturarak basın toplantılarına paydos, Bursa’da iktidar partili belediye başkanlarının seçim beyannamelerinde verdikleri sözlerinin takipçisi olacağız. Bugüne kadar eleştirilmeyen bir yapı içinde yaşadılar, yakında onlarda görecek ki; en çok karşılarına Gelecek partililer çıkacak. Eleştirinin dozunu artıracağız.
 
Doğruya doğru, yanlışa yanlış derken bile, kararlı bir duruş sergileyeceğiz. Bursa’daki gelişmeleri yakından takip edip, kuru gürültülü gündemlerin ağına takılmadan adım atacağız. Tüm ezberler bizimle birlikte bozulacak, bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacak.
MEYDAN OKUDU!
 
İçinde bulunduğumuz hassas süreç nedeniyle saha çalışmalarımız kısıtlı ancak önümüzdeki süreçte hayat normale döndüğünde Bursa merkez ve 17 İlçemizde sahada vatandaşlarımızın yanında onların sorunları ile ilgileneceğim. Esnaflarımızı ve iş adamlarımızı ziyaret edip, Bursa’nın öne çıkan sorunlarını ve çözüm önerilerimiz ile birlikte kamu oyunun gündemine taşıyacağız. Bir bakıma Gündemi biz belirleyeceğiz. Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak!” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ