Zirvede Haber

Osmangazi İYİ Olsun Diyerek Mahalleleri Dolaştılar

Osmangazi İYİ Olsun Diyerek Mahalleleri Dolaştılar
“Osmangazi İlçe Başkanlığımız Yerel Yönetimler Komisyonu, pandemi şartlarının ağırlaşması ile ara verdiği mahalle muhtarlarımıza ziyaret programlarına yeniden start verdi.” İYİ Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı mahallelere indi.
“Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Himmet Demirci, 1. Bölge Başkanımız Beytiye Ersavaş, Mahalle Başkanlarımız Esin Akkoyunlu ve Aysun Şentürk’ten oluşan ekibimiz ilk olarak Osmangazi Mahalle Muhtarı Alaattin Canıgüleç’i makamında ziyaret etti. Ardından Kırcaali Mahalle Muhtarı Şerif Akgün, Kayhan Mahalle Muhtarı İsmail Tamuroğlu’nu makamlarında ziyaret ederek Osmangazi ve Bursa özelinde istişarelerde ve daha yaşanabilir bir Osmangazi için fikir alış-verişinde bulundular.
Seçilmiş vatandaşla devamlı iç içe olan en önemli yerel yetkililer olan muhtarlarımızdan da gelen vatandaşın talep ve isteklerinin notları alınarak çözüm üretmek adına yapılabilecek çalışmalar planlandı. Ayrıca daha önce makamlarında ziyaret edildiği için bu günkü programda olmayan Şehreküstü Mahalle Muhtarımız Sami Tokaki ekibimizi muhtarlık önünde bekleyerek ağırlaması sebebi ile de kendilerine ayrıca teşekkür ederiz. Bunun yanında ekibimizin Kayhan Mahallesi ziyaretinde özel olarak ekibimizle istişarede bulunmak için orada bulunan Ebuishak Mahalle Muhtarı Mustafa Durmaz, Altıparmak Mahalle Muhtarı Mevhibe Rahşan Aslantaş, Kuruçeşme Eski Muhtarı ve Bursaspor Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Hatice Temel ve İnegöl Alibey Köyü eski muhtarı Muhtarlar Federasyon üyesi Zeki Bal’a da teşekkür ederiz. Osmangazi İlçe Başkanlığı olarak her birimi ile tek derdimiz ülkemizin ve Bursa’mızın daha İYİ olması için her an sahada olup mücadele etmektir.” ifadeleri kullanıldı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ