Zirvede Haber

Milletimizin gençlere güveni sonsuzdur.

Milletimizin gençlere güveni sonsuzdur.

İYİ Parti Gemlik ilçe Başkanı Ertuğrul Yavuz 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için yayınladığı mesajda; “19 Mayıs 1919 Şanlı tarihimizde milletimiz için yeni bir başlangıcı temsil etmektedir. 19 Mayıs ,ortadan kaldırmak istenen Türk milletinin yeniden dirilişinin simgesidir.

19 Mayıs 1919 MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN Bandırma vapuruyla Samsun’a çıkışı ile yakılan bağımsızlık ateşi dalga dalga bütün yurda yayılmıştır.Milletimizin hep beraber BÜYÜK ATATÜRK’ÜN önderliğinde başlattığı kurtuluş savaşı Cumhuriyetin ilanı ile kesin sonuca ulaşmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti devleti kurulmuştur.Türkiye bugün genç ve dinamik nüfusu, cumhuriyetin kazanılmları,güçlü ordusu,üniversiteleri ve sanayisi ile bir dünya devletidir.”

Cumhuriyeti kazanımlarıyla irfanı hür, vicdanı hür ve ahlaklı gençler yetiştiğini belirten Yavuz gençliğe seslenerek

“SEVGİLİ GENÇLER;

Bu anlamlı gün büyük ATATÜRK tarafından geleceğimizin teminatı olan siz gençlere armağan edilmiştir.Milletimizinde gençlere güveni sonsuzdur.

SEVGİLİ GENÇLER

Devletinize her daim sahip çıkınız. Ülkemize Zarar verecek her türlü hareketlere karşı uyanık ve dikkatli olunuz.Hür iradenize ve Kendi düşüncelerinize her zaman sahip çıkınız

ATATÜRK’Ü ANMA,GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINIZI BU DÜŞÜNCELERLE KUTLUYORUM” dedi. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ