AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Ak partinin kulislerinden gelen bilgilere göre, Turgut Altınok olacak. Bilindiği üzere Turgut Altınok, geçmişi itibari ile ülkücü camiadan gelen, MHP’de belediye başkanlığı yapmış, çok sevilen biri. Başarılı bir belediye başkanı olarak bilinen Turgut Altınok, önümüzdeki seçimde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yapıldığı takdirde, Mansur Yavaş’ı açık ara farkla geçeceği bildirildi. Turgut Altınok’un her gün sayısız ülkücüyü arayarak bir araya geldiği, onlardan destek istediği biliniyor. Turgut Altınok’un şu anda Keçiören Belediye Başkanı olarak, çok sevilen bir yönetici olduğu da biliniyor.

Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı yapıldığı taktirde, Mansur Yavaş’a tepkili CHP’lilerin de oy vereceği yapılan araştırmalarla ortaya çıktı.

Bilindiği üzere, Mansur Yavaş’a seçimleri kazandıran ülkücü kadroların çoğu, Mansur Yavaş’ı terk etti. Birçoğu kırgın, sessiz bir şekilde köşelerine çekildi.

Ankara’da milliyetçi seçmenin, hiç tartışmasız oy verebileceği en önemli isimler arasında Turgut Altınok görülmektedir.