Zirvede Haber

Sokağa Çıkma Yasağı Kime!

Sokağa Çıkma Yasağı Kime!

Yasak günlerinde HES fırsatçılığı’ Bursalı vekilden sert tepki! Salgın sürecinde vatandaşlara ‘evde kal çağrılarının yapıldığı ve hatta sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı bir dönemde Bursa’nın Nilüfer İlçesi’ne bağlı Çalı Mahallesi’nde devam eden hidroelektrik santrali çalışmalarına tepkiler dinmiyor. Bölgeye giden ve iş makinelerinin çalışmalarını görüntüleyen CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, bölge halkının istemediği bir projenin hele ki sokağa çıkma yasağının olduğu bir dönemde yapılmasına sert tepki gösterdi.

CHP Bursa Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Avukat Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Çalı’da HES projesiyle ilgili çalışmaların yürütüldüğü sahaya gitti.

Kayışoğlu, iş makinelerinin çalışmalarını görüntüledi.

Daha önce Çalılıların defalarca eylem yaptıklarını ve bölgede doğanın tahrip edilmesini istemediklerini hatırlatan Nurhayat Altaca Kayışoğlu, salgın nedeniyle sokağa çıkma yasağının projeyi yürüten firma tarafından fırsat olarak görülmesine tepki gösterdi.

Kayışoğlu, görüntüler sosyal medya hesabından “Sokağa çıkma yasağını bile fırsata çeviriyorlar. Çalılıların istemediği HES, onlar yasak nedeniyle evlerinden çıkamazken, ihaleyi alan firma fırsattan istifade çalışma yapıyor. Yasak sade vatandaşa mı? Yandaşlar bu yasaklardan muaf mı?” sözleri ile paylaştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ