Zirvede Haber

Kanayan yarayı tedavi edin!

Kanayan yarayı tedavi edin!

CHP Yıldırım İlçe Örgütünün, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da katıldığı “Başarının Hikayesi” konulu panelinde, CHP Bursa Hüseyin Akkuş’a fırlattığı mikrofonla Türkiye gündemine oturan CHP Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Recep Bayram’dan kamuoyuna yeni mesaj! Hakkında şikayetçi olan Akkuş’tan sonra karakola giderek ifade veren Bayram’ın resmi ifadesi Bursa’da suların durulmayacağını gösteriyor.

Niyetim kavga değildi!

Bayram ifadesinde; “Canan Kaftancıoğlu’nun konuşmasından sonra, İl Başkanı salonda bulunan gençlerin soru sorabileceğini ifade ettikten sonra söz aldım. Konuşmamda Akkuş’a yönelik olarak “yanınızdaki şerefsiz” kelimesini kullandım. 31 Mart Yerel Seçimlerinde, Akkuş sandık görevlileri olarak yanında onunla birlikte hareket eden kişileri yazdı. Ancak 31 Mart akşamı bu yazılan isimlerden hiçbiri sandığın başında değildi. Ben ve kardeşim birçok sandıkta bu durumu tespit ederek, sorumlu olduğumuz Yıldırım İlçe teşkilatındaki görevlilere tutanakla bildirdik. Benim bu ifadelerim salondaki uğultudan dolayı ve mikrofonun kesilmesi dolayısı ile duyulmadı. Daha sonra salondakilerin birçoğu üstüme yürüyerek beni darp ederek salondan çıkardı. Şahısları karanlıktan dolayı yüzlerini net göremedim. O sırada Akkuş’ta bana “şerefsiz” olarak bağırdı. Bende bunun üzerine mikrofonu kendisine fırlattım. 31 Mart seçimlerinde partim adına belediye meclis üyesi olarak seçilen birisiyim. Amacım beni seçilen Yıldırımlılara olan sorumluluğum gereği onların sorunlarını anlatabilmekti. Ancak olaylar kontrolsüz bir şekilde geldi. Toplantıya kavga çıkarmak için gitmedim. Ama Akkuş ve beni darp edenlerden şikayetçiyim.” Dedi.

Hesap vermek yerine İstanbul’a gitti!

Bayram kendisinin “kesin ihraç” talebi ile il disiplin kuruluna sevk edildiğini belirterek; “İstanbul’dan gelen bir misafirin olduğu ortamda adımın karıştığı bu olay nedeni ile sayın Canan Kaftancıoğlu’ndan özür diliyorum. Benim tepkim 31 Martta sandığa sahip çıkmayan Akkuş’a yönelikti. Ne kavga nede hakaret etmek gibi bir niyetim yoktu. İl Başkanlığı sıfatı olan bir kişi 1 Nisan sabahı örgütüne seçim başarısızlığı ile ilgili hesap vermek yerine, İstanbul’a gitmeyi tercih ederek, 17 ilçede CHP’nin Millet İttifakı adayı sayın Mustafa Bozbey’e verilen yüzde 47 ile 852 bin oyada ihanet etmiştir. Bize verilen oylara sandıkta neden sahip çıkılmadığının hesabını vermesi gerekirken, İstanbul’a gitmiştir. Ben bunu dile getirmek isterken darp edildim. Bugün gelinen noktada basın aracılığı ile okuyorsunuz her tüzel kişilik birbirini suçluyor. Belki de kazandığımız bir seçimi kendi içimizdeki koltuk hırsı yüzünden kendi elimizle teslim ettik! Ankara’dan gelecek yetkili kişilerin olayı değerlendireceğini öğrendim. Sadece ismi bilinen birkaç kişiyi dinlerlerse Bursa’nın içinde kanayan yarayı tedavi edemezler. Herkesi dinleyerek karar vermeleri en sağlıklı seçenek olur. Birileri tarafından yönlendirildiğim iddialarını kabul etmiyorum.” Dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ