Zirvede Haber

Millet Corona Derdinde, Siz Kanal’ın Peşinde!

Millet Corona Derdinde, Siz Kanal’ın Peşinde!
Gelecek Partisi Ulaştırma ve Altyapı Politikaları Başkanı Mustafa Öztürk, Kanal İstanbul ihalesine ilişkin AK Parti’ye, “Millet can derdinde, evine aş götürme derdinde, Kanal İstanbul’un çok mu acelesi var? Sizin derdiniz nedir, aceleniz ne?” siteminde bulundu.
 
Öztürk; ““Böyle bir şey olabilir mi, bugün dünyayı saran, tehdit eden bir salgın var, buna odaklanmamız lazım bizim. Türkiye’nin durumu şu anda iyi değil, İtalya, İspanya’yı görüyorsunuz, şu anda Amerika’yı görüyorsunuz.
 
“ÇOK MU ACELESİ VAR?”
 
Şimdi maskelerle ihale yapıyorsun, ne olacak, yaptın o ihaleyi. Allah aşkına millet can derdinde, evine aş götürme derdinde, ayakta kalmanın derdinde, herkes bir stres içerisinde, herkesin morali bozuk, Kanal İstanbul’un çok mu acelesi var? Siz geliyorsunuz maskelerle, güldürmeyin insanı, çok acı bir şey, çok mu acelesi var? Bakanlık açıklama yapıyor, o daha acı, nasıl acı, ‘koronavirüsten daha tehlikeli’ymiş. Siz gidin o paralarla test kiti alın, insanları teste tabi tutun, virüsü engelleyin veya o kadar parayı elde tutun o kadar işçiye bir aylık maaşını verin 15 gün dışarı çıkmasın.
 
“VİCDAN TUTULMASI MI, AKIL TUTULMASI MI?”
 
Bu artık vicdan tutulması mı, akıl tutulması mı, ben gerçekten beraber çalıştığımız arkadaşlar var bizim orada. Üzülüyorum. Bu çıkışımız kişisel bir çıkış değil.
 
“GEREKİRSE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UYGULAYACAKSIN”
 
Gereği değil, zamanı değil. Daha sonra tartışırız. Sen koronavirüse odaklanacaksın. Gerekirse iller arasında izolasyon sağlayacaksın. Gerekirse sokağa çıkma yasağı uygulayacaksın.
 
Grafik her gün artarak devam ediyor. Bunun için itiraz ediyoruz. Ama sen bana koronavirüsten daha tehlikeli düşünceler dersen kusura bakma orada bütün düşünceleri engellemiş olursun. Doğru bir proje değil. Ülkenin gündemi değil. Önceliği değil. Türkiye’nin gündemi şuan da koronavirüs.
 
LİDERLER ZİRVESİ ÖNERDİ
 
Türkiye’ye koronavirüs teğet geçmiyor. Bugün dayanışma günü. Bugün ortak akıl günü. Siyasi partileri çağrın oraya, Cumhurbaşkanımız çağırsın, otursun, konuşsun, Bilim Kurulu üyelerini de çağırsın, uzmanları da çağırsın, hangi kararlar alınacaksa biz arkasındayız ve destekliyoruz.
 
“SİZİN DERDİNİZ NEDİR, ACELENİZ NE?”
 
Sizin derdiniz nedir, aceleniz ne? Kaçmıyor ki Kanal İstanbul duruyor orada. Benim bilgilerim benim vicdanım Kanal İstanbul’un yapılmaması noktasında. Bugün önceliğimiz koronavürüs salgını ile mücadele etmek.”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ